Напишете дума/думи за търсене

Заснеха финала на “Столичаните”

Кадър от “Столичани в повече” - най-дълго излъчвания български сериал в ефира

За последните сцени Любо Нейков и Силвия Лулчева се събраха с колеги, играли в предишните сезони на сериала

Най-дълго излъчваният български сериал приключва. Екипът на “Столичани в повече” засне финалните сцени малко преди празниците. Тогава на едно място се събраха актьорите, които играят главните роли от началото на сериала, както и много техни колеги, които са участвали в един или два сезона на сериала.

Там бяха титулярите Любо Нейков и Албена Павлова, които са в ролите на Рангел и Гълъбина Чеканови, Кръстю Лафазанов и Силвия Лулчева - Йордан и Славея Лютови, Ненчо Илчев - отец Григорий. Компания им правеха младата певица Веселина Попова, която играеше секретарката на Рангел, Иван Панайотов, който беше синът на Пламен Цеков (Христо Гърбов), Ева Тепавичарова, която играе Йовка.

Тя се върна към ролята, след като роди второто си дете, за 11-ия сезон на “Столичаните”. В него героите се връщат там, откъдето започнаха историите в първите епизоди - село Извор. И ако в началото всичко се въртеше около двете враждуващи семейства Лютови и Чеканови, сега отношенията между тях са доста по-приятелски.

Но последен не е 11-и, а 12-ият сезон на “Столичани в повече”. И в двата зрителите ще видят голямата Стоянка Мутафова като баба Марийка Чеканова. За последната сцена с нея екипът дори влезе в дома ѝ.

Двата нови сезона на “Столичани в повече” и финалът му най-вероятно ще бъдат излъчени тази година пак по Би Ти Ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X