Напишете дума/думи за търсене

10 неща, с които вбесяваме мъжете

Мъжът седи с изкривено от гняв лице, а нежната му съпруга пърха насреща с мигли и изобщо не разбира какво го е вбесило така. С поведението си, което намират за абсолютно нормално, жените често са в състояние да извадят половинките си от равновесие.

Причината за много скандали е фактът, че по някои въпроси представителите на двата пола имат противоположни позиции, всяка от които изобщо неразбрана от отсрещната страна. Реакциите в дадени ситуации също са различни и съвсем обтягат отношенията. И някак си като по калъп голяма част от дамите имат едни и същи навици, с които успяват истински да вбесят мъжете.

Събрахме 10-те най-дразнещи неща в поведението на жените, които докарват половинките им до истински бяс.

Лице, намазано с тежък грим

Уважаеми дами, не прекалявайте с четките и помадите. Тежкият грим е само за сцена или снимки.

Когато лицето ви прилича на маска, а мъжът срещу вас ви каже, че сте хубава, бъдете сигурна, че лъже. Мъжете не обичат напластяването на гримове. Плътният слой фондьотен им действа отблъскващо, а обилно нанесеното червило в никакъв случай не ги предразполага към целувки. Първата мисъл, която минава през главата им, е как това ярко нещо ще се размаже по тяхната физиономия. Ако все още не познават добре жената, неминуемо си казват: "Кой знае какво ще видя, като свали дебелия слой грим". "На какво си се направила, приличаш на клоун", пък е обръщението към дългогодишната партньорка в живота, развихрила се с макияжа.

Безкрайни телефонни разговори

"И какво друго? Наистина? Аууу, ужас!" Това са думите, които могат да докарат един мъж до нервен срив. Адреналинът му малко по малко се покачва, след като поне трийсет минути слуша жена си да ги повтаря, говорейки по телефона с приятелка.

Представителките на нежния пол имат уникалното умение да водят безкрайно дълги и безсмислени разговори помежду си. Информация, която според техните половинки може да бъде обменена само с две изречения, те някак си успяват да разтеглят до безкрай. Още по-дразнещото е, че блажено са опънали снага на дивана и изглеждат толкова вглъбени в това, което чуват от другата страна на слушалката, че сякаш светът около тях не съществува. Точно този разговор е изключително важен и приготвянето на обяда, ваденето на риза за благоверния или тръгването за важна среща могат да почакат неопределено време.

Друг редовен номер е по време на интимна вечеря да звънне приятелка. Следват минимум 40 минути, в които мъжът изчита цялото меню, оглежда в детайли всички останали клиенти, обръща няколко чаши почти на екс и дори приключва с десерта. Невинното оправдание от другата страна е: "Скъпи, знаеш ли от кога не съм я чувала. Ох, така се зарадвах, колко неща имаше да ми разказва". Може и ядосано да се тросне: "Как не разбираш, в момента тя има такива сериозни проблеми и се нуждае от съвет". А през цялото време съпругът е слушал как двете дружки са се кахърили заради некадърен фризьор или колко скъпо е станало месото в магазина.

Бъркането в чинията му

Не е ясно защо, след като сте поръчвали от едно и също меню в ресторанта, тя всеки път рови в чинията ви. Жените имат непреодолимото желание да опитат от всичко, което видят. Мъжете обаче държат да ометат цялото си ястие, непокътнато от чужди ръце.

Намеците, както и директните обяснения, че не е приятно да се бърка в чуждото ядене, не помагат. Могат единствено да разстроят представителките на нежния пол, но не и да ги откажат от досадния навик. Още по-странното е, че когато им предложите да си поръчат сладкиш или картофки, те категорично заявяват, че предпочитат нещо друго.

Броени минути по-късно обаче настървено атакуват вашите чинии. Единственото избавление е да поръчвате винаги по два броя от това, което сте си избрали, и да излизате от бензиностанцията с два шоколада.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X