Напишете дума/думи за търсене

Никол на фризьор у нас преди да си замине

Никол Шерцингер използва по най-добрия начин времето, което прекара в София.

Певицата и съдия в шоуто X-factor пристигна в българската столица в края на миналата седмица. Причината - присъствието тук на нейния приятел Григор Димитров. Нашата звезда в тениса ще играе на турнира Garanti Koza Sofia Open от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти в зала “Арена Армеец”, която със сигурност зрителите ще напълнят, за да гледат полуфиналиста от откритото на Австралия.

Програмата на Никол бе наситена. Бившата годеница на трикратния световен шампион във Формула 1 Луис Хамилтън няколко пъти хапна в заведението на Лео Бианки в София, където имаше възможност да разговаря с Мария, майката на Григор.

Шерцингер намери време и да разгледа църкви в София, като не пропусна да качи снимки и видео в профила си в социалните мрежи. Много бяха жените, които очакваха да видят Никол и на партито на тенисистите в хотел “Маринела”. Тя обаче предпочете да вечеря с Димитров в новооткрит японски ресторант.

Като всяка жена, която държи на външния си вид, Никол посети и известен фризьорски салон в София, а кадър веднага бе пуснат в Twitter.

Шерцингер обаче няма да подкрепя приятеля си Димитров в залата. Тя си замина с ранен полет от София, тъй като има професионални ангажименти, които не ѝ позволяват да остане по-дълго в България.

Самият Григор неотдавна призна, че е имал проблем с жените, защото любовните връзки са попречили на професионалната му кариера. Той няколко години бе гадже на бившата №1 в световната ранглиста Мария Шарапова, а някои подозираха, че има много близки отношения с Йожени Бушар, с която играха тенис на специална платформа в океана по време на рекламно събитие за турнира в мексиканския курорт Акапулко.

Този кадър с целувката на Григор Димитров и Никол в Бризбейн през миналата година обиколи целия свят, защото двамата за първи път се показаха заедно.
Този кадър с целувката на Григор Димитров и Никол в Бризбейн през миналата година обиколи целия свят, защото двамата за първи път се показаха заедно.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X