Напишете дума/думи за търсене

Упражнения за различните видове дупета

Красивото и стегнато дупе е едно от най-силните оръжия за съблазняване. Повечето от нас не го намират за идеално, а за прекалено голямо, недостатъчно стегнато, твърде плоско или с целулит. За всеки един от тези недостатъци има подходящо решение.

Намирам дупето си за Прекалено голямо

Вашата задача

Да засилите метаболизма си, за да освободите натрупаните мазнини и след това ги изгорете с продължителни тренировки.

Във фитнеса (най-малко 2 пъти седмично)

Класически клекове с щанга. Трябва да изберете щанга с тегло, подходящо за вас, и да държите лоста с две ръце, поставен зад врата ви, опрян в горната част на плешките. Правете от трийсет до петдесет леки приклякания. Напредналите могат да правят и по-дълбоко приклякане. Повторете 8-12 пъти с почивка от една минута между сериите.

Вкъщи (10 минути всеки ден)

Застанете на колене и подпрени на опънати ръце, като дланите са поставени на нивото на раменете. Повдигнете единия крак и срещуположната ръка и задръжте 5 минути, след това сменете.

Идеалният спорт (поне веднъж седмично)

Колоездене. Поне по един час на тренировка. А ако времето не го позволява, прекарайте времето на велоергометъра, като изберете програма с лек наклон, за да натоварите мускулите си. Поддържайте поне 30 км/час.

Прекалено плоско

Вашата задача

Да правите дълги тренировки, за да оформите мускулите си и да получите желаните форми.

Във фитнеса (най-малко 2 пъти седмично)

Гръбни преси. Те са огледален образ на класическите коремни преси. Правят се на специален уред или на лежанка, но тогава някой трябва да ви придържа краката. Трябва да лежите по корем, като само краката и долната част на корема се опират в опората. Горната част на тялото е във въздуха. Ръцете са зад врата. Упражнението се състои в това да се навеждате надолу и след това отново да се изправяте. Най-важното е краката да са добре застопорени. Направете осем серии по 15 повторения с по минута почивка между тях.

Вкъщи (10 минути всеки ден)

Легнете на пода по гръб. Единият крак е стъпил на земята, а другия е свит към гърдите. Повдигнете дупето нагоре, като задържите за няколко секунди. Повторете десет пъти, след това сменете краката и направете още една серия от десет.

Идеалният спорт (поне веднъж седмично)

Плуване. Поне по час на тренировка, като основно тренирате краката. Правете по няколко дължини на гръб, като ритмично движите краката, след това по корем, отново придвижвайки се предимно с крака. Може да използвате специална дъска за плуване, за да не използвате изобщо ръце.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X