Напишете дума/думи за търсене

Упражнения за различните видове дупета

С много целулит

Вашата задача

Да изгорите мазнините и тонизирате кожата, за да стимулирате “разбиването” на целулита

Във фитнеса (най-малко 2 пъти седмично)

Идеалният уред за вас е Power Plate. Благодарение на вибрациите ще тренирате цялото тяло и бързо ще намалите натрупаната подкожна мазнина и ще се освободите от целулита. Консултирайте се коя е най-подходящата програма за вас.

Вкъщи (10 минути всеки ден)

Правете си масажи и контрастен душ. Може да използвате антицелулитни кремове и продължително да ги втривате в кожата, докато почервенее. Добър ефект се постига и с масажор тип “валяк” – масажът се изпълнява от коляното нагоре. Друг вариант е да използвате топка за тенис и с нея да масажирате дупето и бедрата.

Идеалният спорт (поне веднъж седмично)

Бързо ходене. Практикувайте поне по половин час. Допълнете тренировката с още половин час изкачване на стълби, като първо изкачвайте стандартно, след това по две стъпала.

Твърде отпуснато

Вашата задача

Да тренирате мускулите на дупето, но и тези на краката, за да стегнете цялата област.

Във фитнеса (най-малко 2 пъти седмично)

Най-добрите уреди за вас са кардио уейв, кростренажор или степер. С поне по един час тренировка три пъти седмично ще забележите резултати още само след един месец.

Вкъщи (10 минути всеки ден)

Застанете права с леко присвити крака. Повдигайте единия крак настрани колкото можете по-високо. Направете 20 повторение с единия и след това 20 с другия крак. Накрая задръжте с един вдигнат крак, а другия леко присвит, като запазите равновесие няколко минути.

Идеалният спорт (поне веднъж седмично)

Бягане. Винаги загрявайте преди тренировка и носете задължително специални маратонки за бягане. Редувайте бързо и бавно бягане. Внимавайте обаче на участъците, където има спускане - там трябва да забавите крачка, за да избегнете инциденти.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X