Напишете дума/думи за търсене

Идеи за лампи у дома (галерия)

Човешката фантазия е безгранична, а когато става дума за това да направим дома си идеален, хвърляме още повече усилия. Мнозина търсят нестандартни решения, които да са израз на специалната им индивидуалност и лампите могат да внесат нужната нотка. А авантюристите вероятно биха опитали да направят неповторим дизайн, дори с обичайни за ежедневието вещи. Разбира се, задължително е сътрудничеството със специалист по електроинсталации, който да свърже лампата с мрежата.

Бъркалка за яйца има във всяка кухня, а ако купите няколко еднакви, може да ги превърнете в ефектно осветление. Според стила на интериора работа вършат и стъклените буркани, а даже и няколко еднакви рендета, лесно закрепени на дъска. В шкафовете сте натрупали излишно много лъжици или вилици, които не използвате. Не ги изхвърляйте, а помислете дали не ви допада идеята да ги направите на лампи. Не е необходимо даже да са еднакви по размер.

Любителите на колоезденето сигурно не биха се поколебали да осъществят на практика идеята за използване на колело за осветително тяло, а тези на морето – от корабно въже, още повече, че с него лесно ще може да се променя позицията на крушките.

Оригинални идеи са използването на водопроводен кран, например за баня в стил лофт, или стари чашки за кафе.

Много хора с години събират метални кутийки от напитки, които биха могли да влязат в употреба за лампи в по-мъжки интериор. А ако домакинът обича артистичните предизвикателства, може да твори различни интересни инсталации чрез използването на светещи шапки.

Снимки novate

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X