Напишете дума/думи за търсене

12 неща, за които не трябва да мълчим във връзката

Направи пауза, мили

Интимната близост, дори да е с любимия човек, когато се случва всекидневно и по няколко пъти на ден, може да изтощи жената. Тогава в душата и тялото й се надига протест. Тя започва да подозира партньора си, че не го интересуват нейните чувства, а само сексът.

А ако поговорите...

Може би в разговора ще ви стане ясно, че любимият изпитва сковаващ страх да не ви изгуби. Той е уверен, че само ако постоянно демонстрира сексуално желание и “бойна готовност”, вие няма да търсите другаде секс. Успокойте го и превърнете интимната близост след разговора в малък празник. Той ще го оцени.

Разбери ме от половин дума

Така ви се иска партньорът ви да усеща и разбира настроението и състоянието ви, да предугажда желанията ви, да разчита и най-незабележителните на пръв поглед сигнали, които му изпращате. Но това някак си не се случва...

Хвалете го....

Разкажете му за своето желание, въпреки че той едва ли ще ви разбере. Както вече казахме, мъжете са устроени по-различно от жените. Жалко е, че женската изисканост и тактичност им е непонятна. Може би трябва да формулирате желанията си по-ясно и разбрано. А ако искате той наистина да улавя състоянието ви и по най-незабележимата мимика на лицето, хвалете го, без да жалите суперлативи. Ефектът е гарантиран.

Точно сега ли

Страстните мъже често искат секс в най-неподходящи моменти. Когато любимата готви и е пред печката или пък се е навела в сексапилна поза. А дали го иска жената. Тя толкова старателно е обмисляла менюто, избирала е рецепти... А той изобщо не се интересува от обяда, а тя така се е старала! За нежност и любов е отделила по-късен час - след чаша хубаво вино в спалнята с ароматни свещи и романтично осветление. А той иска секс точно когато се е приготвила за работа. Тя нервно поглежда часовника, а любимият изведнъж започва да съблича дрехите й, да разваля грима и прическата й. Да, той я обича и я желае, но в момента тя има други планове!

Дръжте на своето....

Вие, разбира се, сте права. Изненадата, която той ви е приготвил е приятна, но не бива да пречи на работата ви. Затова, когато се приберете вечерта, му разкажете, че сте закъсняла за работа, че колегите ви са се интересували защо блузата ви е смачкана. Той може би ще се замисли над думите ви. А ако настоява да получава секс, когато той поиска, му кажете, че трябва сам да изкарва пари за двама и да се погрижи за вечерята.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X