Напишете дума/думи за търсене

Райън Гослинг - целуващият мъже, обичащ жени

с режисьора Никълъс Уиндинг Рефн
с режисьора Никълъс Уиндинг Рефн

И за да затвърди имиджа си на целувач, когато Гослинг представяше филма “Drive” в Кан, той разцелува Никълъс Уиндинг Рефн - режисьора на лентата. След като той спечели за най-добър режисьор, Раян го дари с гореща целувка по устните, която предизвика множество коментари. Още на следващия ден в интернет се появиха публикации, обсъждащи дали двамата всъщност нямат любовни отношения. Отговорът на Никълъс Уиндинг Рефн е: “Любовни не. Райън просто е моето алтер его, моето друго аз!”

Мрази стереотипите

Ако трябва да опишем Райън с една единствена дума, то тя със сигурност ще бъде нестандартен. Освен актьор, той е и музикант и има своя собствена банда - Dead Man’s Bones. А вече е написал и сценарий за документален филм, разказващ за децата войници от Уганда.

Райън неведнъж е заявявал, че се ужасява от идеята да бъде вписан в някакъв стереотип. Той се опитва да живее живота си по свои правила, без да се съобразява с това, че е известен. От време на време дори се заема с обикновени длъжности като продавач в магазин или готвач в ресторант. Твърди, че това е много полезно, защото така винаги е здраво стъпил на земята.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X