Напишете дума/думи за търсене

Райън Гослинг - целуващият мъже, обичащ жени

с една от големите си любови - Рейчъл Макадамс
с една от големите си любови - Рейчъл Макадамс

А след бурната връзка с Рейчъл намира утеха в множество краткотрайни връзки. През обятията му минават актрисите Кат Денингс, Каси ЛаБол, Джейн Мъри. Името му се свързва и с тийнзвездата от “Клюкарката” Блейк Лайвли, както и с актрисата от “Доктор Хаус” Оливия Уайлд.

След цялото това лутане обаче канадецът вече може да се похвали със стабилна връзка. Избраницата на сърцето му се нарича Ева Мендес, с която играеха двойка в "Мястото зад боровете", и с коята Райън има две дъщери.

Майките се оплакват от него

Всъщност Райън е със “скандален” имидж още от малък. Когато е на 13 години той, се присъединява към шоуто на Дисни “Клуб Мики Маус”, където си партнира с Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк и Кристина Агилера. По техните думи Райън бил най-големият калпазанин в шоуто и често майките на другите деца се оплаквали от него.

“Просто обичах да споделям с всички нещата, които бях подочул - спомня си със смях Райън - говорехме си най-вече за секс. Даже по някакъв начин се чувствам отговорен за това, че днес Бритни Спиърс е такава мъжемелачка. Като гледам как се опитва да гради скандален имидж и се питам дали аз не съм виновен за това”.

С бунтарското си поведение и най-вече с участието си в сериалите “Младият Херкулес” и “Гимназията Брейкър” Райън бързо се превръща в тийн идол. Първата му сериозна роля е в “Помни титаните”, следват “Твърда вяра” и “Съединените щати на Лилънд”. За ролята си в “Халф Нелсън” получава номинация за “Оскар”, както и за последния му шедьовър  - мюзикъла "La La Land".

Истински целувач

Райън обича да прави шоу за феновете си, и то не само на екрана. Актьорът има навика да целува колегите и екранните си партньори на премиери и награждавания.

През 2005 г., когато с Рейчъл печелят наградата на MTV за най-добра екранна целувка, направо зашеметяват феновете с благодарствената си реч. И то най-вече, защото такава няма. Райън казва единствено: “Удоволствието беше изцяло мое”, след което направо награбва Рейчъл на сцената. Вдига я на ръце и продължително я целува.

На благотворително събитие през 2010 той отново демонстрира способностите си и страстно целува непозната жена, и то пак пред очите на всички.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X