Напишете дума/думи за търсене

Осъдиха Чичолина заради куче

Чичолина СНИМКА: Архив

Илона Сталер, известна с артистичния псевдоним Чичолина, беше осъдена на 1 г.затвор за измама на застрахователна компания, съобщи в.”Кориере дела сера”. Порнозвездата симулирала злополука с куче, което я ухапало по лявото кутре, причинявайки й по този начин 3-мес. неработоспособност.ечна

Целта й била да получи обезщетение от застрахователна компания. Римският съд обаче се усъмнил в представените доказателства, които изглеждали неправдоподобни. Медицинският документ за претърпяната агресия от куче бил подписан от някой си Джанкарло Страни, който не бил регистриран в професионалния лекарски орден. За това въпросният италианец бил осъден на 6 мес.затвор за незаконно упражняване на професията.

Чичолина направила оплакването за нападение на куче през ноември 2011 г., когато отишла и в римска болница до дома си. Три месеца след това поискала от една застрахователна компания да я обезщети за това, че 3 месеца не била в състояние да работи. Застрахователите се усъмнили в „ухапването”, защото звездата отказала да й бъде направена инжекция за антитетанус. Освен това нямало и никаква снимка от ухапването. На всичкото отгоре Чичолина не могла дори да опише кучето - не помнела нито цвета, нито големината му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X