Напишете дума/думи за търсене

Тежко болен подобрява състоянието си с натурални продукти

У нас всяка година над 30 000 души се разболяват от рак, като за много от тях краят е фатален. Това е разказът на жена, която е помогнала на баща си, болен от рак на белия дроб, с натурални продукти.

Когато започва подуване на лицето му, пациентът е на 61 години. През октомври 2016 година той започва да търси помощ от различни специалисти – кардиолози, УНГ, ендокринолози. За съжаление никой не открива причината за подуването на лицето и никой не успява да му помогне.

През декември 2016 г. дъщерята настоява да се направи скенер, на който излиза страшна диагноза - метастази в мозъка.

В началото на януари 2017 г. пациентът минава през онкодиспансера в Пловдив и научава, че болестта му е в много напреднал стадий и с неустановено първично огнище.

По това време болният вече започва да откашля кръв. Извършена е биопсия, която показва, че може би става въпрос за първичен тумор на бял дроб. След направена диференциация на взетата биопсия поставената диагноза е невроендокринен тумор на бял дроб, който е дал разсейките в мозъка.

Пациентът вече е спрял да се храни и за около 2 седмици се предава напълно. Има оток в мозъка, спи по цял ден, приема само вода и почти никаква храна. Ръцете и шията му са подути, като най-големият от обхванатите лимфни възли от двете страни е увеличен 15 мм.

През това време дъщеря му намира информация за лечебните гъби на „Д-р Биомастер“ и записва баща си за консултация при д-р Евтимова в Пловдив.

Д-р Евтимова разглежда документите на болния и прави схема за прием на натурални продукти според състоянието му.

Още на втората седмица от началото на приема им пациентът става от леглото и започва да се храни. Апетитът му се възвръща, настроението – също. Той започва да излиза. На третата-четвъртата седмица вече отокът на лицето му намалява драстично. Кръвните му изследвания започват да се подобряват един месец след началото на терапията.

Най-големият подут лимфен възел вече се е смалил. Отокът в главата му е изчезнал, спира и кръвохраченето. Пациентът се чувства добре. Четири месеца след началото на терапията той вече няма оток по тялото си – нито по ръцете, нито по лицето.

Назначената от д-р Евтимова терапия значително подобрява цялостното му състояние.

Емоционалното видео на г-жа Стоилова може да гледате тук:

Вижте и други случаи на www.mikoterapia.bg.

X