Напишете дума/думи за търсене

8 предимства на таблета

Технологичните богове сигурно са полудели от блаженство, защото проучване показва, че след спа процедурите, цветята и бижутата, 30 процента от жените по света, които имат деца под 18 години, предпочитат за подарък блестяща и „умна” машинария.

Ако сте мама с твърде натоварен график, която има прекалено малко време, за да разбере какво се случва в технологичния свят, нека ви подскажем защо таблетът е добър армаган за следващия ви празник.

По-ефикасни от електронните четци

Въпреки че нищо не може да замени мириса на хартия и мастило, таблетите са приказна платформа за четене. Отварят pdf-и, без проблем можете да се насладите на художествената виртуозност на комиксите, да прочетете любимия си роман. Да не говорим, че детските книжки изглеждат още по-забавно с пълния набор от цветове и картинки, нещо което обикновените електронни четци все още не предлагат.

По-добри от стария лаптоп

Ако не ви трябва за редакторска работа или за прочувствени речи, тези електронни изобретения безпроблемно може да се справят с малокалибрен текстови документ и достатъчно дълъг e-mail. Да не говорим, че изобилства от полезни приложения.

Спасителен пояс за срещи

На работни срещи сетивата ни винаги са нащрек, но благодарение на таблета може да се водят бележки ненатрапчиво. А ако ви стане досадно да слушате бизнес похватите на някого, винаги можете да поиграете на Angry Birds без звук.

Незаменими в споделянето на снимки

Таблетите са чудни за размяната на фотоси и са дар свише за автомобилни застрахователни агенти, брокери на недвижими имоти и търговски представители. Ако имате такава джаджа под ръка, ще ви е от полза, когато трябва да правите презентация на прима виста.

Подвижно кино и стерео уредба

Няма нищо по-добро за париране на детското недоволство на дълъг път от любимото анимационно филмче. Хлапетата ще се влюбят в семейните ви пътувания, плюс това таблетът струва доста по-евтино от инсталиране на монитори на облегалките за глава. Ако пък ви предстои пътуване със самолет, какво по-добро туширане на страха ви от летене от новия диск на някой класен музикант.

По-евтини от нов лаптоп

Вашият стар лаптоп привършва житейския си курс и мислете да го смените с някой новороден негов роднина. Няма нужда! Таблетите са равни и понякога дори по-мощни от стандартните преносими компютри, които са в средния ценови клас.

Таблетите не „замръзват”

Няма нищо по-досадно от това компютърът ви да реши, че за известно време не му се работи, докато се опитва да пребори поредната задача, която сте му задали. На таблетите също им се случа понякога да се претоварят, но в рамките на максимум десетсекунден рестарт отново сте на линия.

Несравними екскурзоводи

Тези хитри машинки работят с Wi-Fi и 3G мрежи, които са услужлив придатък към достатъчно големия екран, с който разполагат. На него можете да разглеждате в убийствени детайли карти на държави, да ви послужи като компас за забележителностите в непознати градове, да черпите полезни думи и реплики от речниците. Мислете за таблета си като „Пътеводител на галактическия стопаджия”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X