Напишете дума/думи за търсене

Ким Кардашиян: Много по-трудно е да имаш бебе чрез сурогатна майка

Ким Кардашиян  СНИМКА: Ройтерс

Ким Кардашиян смята, че да има бебе чрез сурогатна майка, е много по-трудно, отколкото да преживее самата бременност. 37-годишната риалити звезда и съпругът й Кание Уест очакват третото си дете от сурогатна майка. Причината е, че заради усложнения по време на бременността с дъщеря си Норт, Ким бе посъветвана да не зачева отново, предава БГНЕС.

Въпреки болезнените си усложнения, звездата призна, че предпочита да бъде бременна, тъй като й е трудно да се справи с липсата на контрол върху ситуацията. Тя каза: "Знаете ли, това е наистина различно. Всеки, който казва или мисли, че е това просто лесният изход, е напълни греши. Мисля, че е много по-трудно да го преживеете по този начин, защото нямате контрол”.

Брюнетката допълни: „Още по-страшното е, че избираш някой, на когото трябва да се доверяваш напълно, да си сигурен, че имате добра връзка… Това е толкова трудно”. В началото на септември стана ясно, че Ким и съпругът й Кание Уест очакват момиченце, което трябва да бъде родено от сурогатна майка през януари 2018 г.

Това ще е трето дете за семейството, което вече има дъщеря Норт на 4 г. и син Сейнт на 2 г. Миналата седмица моделът организира бебешко парти за очакваното й трето дете в дома й в Лос Анджелис. Сред гостите бяха Кендъл и Кайли Дженър, Клои Кардашиян, фризьорката Джен Аткин и други.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X