Напишете дума/думи за търсене

Лорина Камбурова: С Орлин Павлов имаме любовна история

Орлин Павлов
Орлин Павлов

- А в "Скъпи наследници" колко по-различна си от Лия във "Връзки"?

- Много по-различна. Лия е момиче от богато семейство, без много опит в живота, докато Ана, която играя в сериала на Би Ти Ви, е дете на природата. Образът ми обаче се променя непрекъснато, както и на останалите ми колеги.

- Обичате ли се с Орлин Павлов?

- Ха-ха-ха, определено има любов между нас. Познаваме се от деца и ще видите по-нататък.

- Той ти изневерява, нали, получава се любовен триъгълник?

- Ааа, не казвам. Изневярата по своята си същност е нещо естествено, но винаги наранява другия човек. Аз имам приятел - Георги, който ми има пълно доверие и не обръща внимание на това дали и как ме свързват клюките с Орлин. Имаше време, когато слуховете ме нараняваха, но сега отминавам. И дали публиката ще интерпретира отношенията ни като нещо повече от професионални, не ме интересува, щом това върши работа за сериала.

- Освен актриса си и много добра певица. Участва в "Мюзик Айдъл".

- Да, пея от години, имам няколко издадени парчета, и такива, които тепърва ще пускаме с приятелите. Искам да правя неща, с които да радвам хората. Това ме кара да се чувствам пълноценна.

- Къде остана театърът?

- На заден план, защото, откакто съм завършила, не съм имала възможност да играя в постановка. Постоянно снимам - било в чуждестранни продукции, било в реклами, в сериали, клипове. Срещата ми с театъра тази година се надявам да се случи, защото това е живата връзка със зрителя. Но засега не бързам.

- Тези дни излезе клипът ни за европредседателството, в който участваш с Бойко Кръстанов.

- Ооо, да, избраха ме, не съм ходила на кастинг за него. Когато официално беше даден стартът на българското европредседателство, седях до Лиляна Павлова и бях много горда, че съм лицето пред света на България. Радва ме, че държавата ни върви напред. На пресконференцията по случая казах, че съм щастливка, защото имам възможността да се запознавам с изключителни хора. Иначе като цяло не се интересувам от "негативна" политика. Нямам телевизор от седем години, но сега може би ще си купя заради сериала (смее се).

- Ти си много красива жена, Лорина. Доколко това е изиграло роля в работата ти?

- Благодаря. Моделството за мен е хоби. Обективът е добро упражнение - обичам да позирам, да пробвам различни дрехи, да сменям кожи и грим.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X