Напишете дума/думи за търсене

Андрей Арнаудов: Ще ставам татко

Безспорно би било интересно за хората да надникнат или в къщата на Андрей, или в моята, но в “Смени жената” участниците не се познават. А ние сме на 300 м един от друг и всеки от нас почти живее в дома на другия, казва Иван Христов

Андрей Арнаудов и Иван Христов са толкова популярни тв водещи и продуценти, че всички - и зрители, и колеги, ги наричат галено Иван и Андрей. Една от причините е, че славата идва за тях прекалено рано.

 Те са на по 21 г., когато започват да водят собствено токшоу - “Сблъсък”, по кабелната тв “Ден” още през 2000 г. Година по-късно ги забелязва голямата Би Ти Ви и така тръгва кариерата им.

С продуцентската си компания “Междинна станция” правят десетки предавания за различни телевизии, сред които са “Мюзик Айдъл”, “10-те най”, “Това го знае всяко хлапе”, “Къртицата”, “Фермата”.

На 28 февруари по Би Ти Ви тръгва и вторият сезон на “Смени жената”.

Двамата са от София, Иван е роден на 30 ноември 1979 г., Андрей - на 8 юни 1979 г. Иван и жена му Ирина имат общо 4 деца, Андрей и любимата му Емануела съвсем скоро ще станат родители за първи път.

- Вие двамата бихте ли разменили жените си? Това е сюжетът на предаването “Смени жената”, което ще продуцирате за втори път за Би Ти Ви.

Андрей: За предаването не би било добре, освен ако не искаме да превърнем живота си в тотален цирк. Идеята е да не се познават двойките, които се разменят. А ние много добре познаваме себе си, достатъчно добре познаваме и жените си, така че не сме правилните двойки.

Иван: Безспорно би било интересно хората да надникнат или в моята къща, или в къщата на Андрей. Този брой на предаването би спечелил интереса, ако Еми дойде да живее у нас, а Ирина отиде да живее у Андрей. Тук обаче надделява нашата идея, че предаването трябва да е истинско и хората трябва да му вярват.

Ние живеем на 300 м един от друг, всеки почти живее в къщата на другия, защото много често сме си на гости, познаваме се изключително добре и наистина това ще бъде само едно жълто предаване, с което просто пускаме хората да ни видят спалнята.

- А коя е Еми?

Андрей: Не е голяма тайна, че от две години живея с Емануела, и се надявам, че това ще продължи още много дълго време. Аз съм казвал, че не съм голям фен на гражданския брак, но той не означава семейство. Семейството означава други неща. Това, заради което аз досега реално не съм имал семейство, безспорно са децата. Според мен това е семейството.

Андрей позира с любимата си Емануела Толева, която вече е в напреднала бременност. Красивото момиче (181 см), било и модел, е познато на зрителите от участието си в приключенското тв риалити “Африка: Звездите сигурно са полудели” по Би Ти Ви. Тя влиза в шоуто заедно с близначката си Доротея. Двете са тренирали професионално баскетбол. След връщането си от Африка водят своя рубрика в магазинния блок “Преди обед” по Би Ти Ви. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Андрей позира с любимата си Емануела Толева, която вече е в напреднала бременност. Красивото момиче (181 см), било и модел, е познато на зрителите от участието си в приключенското тв риалити “Африка: Звездите сигурно са полудели” по Би Ти Ви. Тя влиза в шоуто заедно с близначката си Доротея. Двете са тренирали професионално баскетбол. След връщането си от Африка водят своя рубрика в магазинния блок “Преди обед” по Би Ти Ви. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

- И то е на път да ви се случи, нали?

Андрей: Живот и здраве, след няколко месеца. Сравнително напреднала е бременността на жената до мен и за първи път в живота си ще стана баща. Емануела е много интересен, смислен и добър човек, който ме учи на много неща. Надявам се - и аз нея. И ме прави по-добър човек. Много е готино това, което ми се случва, макар че е страшно.

- Защо?

Андрей: Защото е нещо за първи път и не е изцяло под твой контрол. Притеснявам се за много неща, много въпроси си задавам как ще се справя. Всякакви други неща ми минават през главата. Вече си представям как ще имам постоянни притеснения за хиляди неща. Но преди всичко е много хубаво.

- Вие май останахте единствен от приятелите си без дете? Те не ви ли разказват, че не е страшно?

Андрей: Ще видя какво е, когато на мен ми се случи, защото те един с един не си приличат. Моите близки приятели - 5-6-има мъже, които имат деца, ги гледат и възпитават всеки по коренно различен начин, имат различни възгледи, принципи, различни страхове, за различни неща са по-педантични и се стараят, различни неща са им важни. Очевидно е индивидуално за всеки човек.

Но вярвам, че най-важното, което трябва - а то е да се обичаме и разбираме с жената, с която ще имаме дете, го има. Останалото ще се научим да го правим.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X