Напишете дума/думи за търсене

Интериорни решения за 26 кв. м (галерия)

Несъмнено в минимално пространство от 26 м няма място за много варианти на разпределението. Затова е важно да се внимава с всеки детайл. А в първия си собствен дом млада украинка, която иска да стане дизайнер, е осъществила почти всички желания, отнасящи се до интериора.

Най-забележителното според нея е подът. Той умишлено е гланцов и в бледосин цвят, за да създава усещане за ефирност. "Много исках да имам илюзията, че ходя леко като по облаци", споделя Валерия.

Всички мебели са бели, стените също, а това според плана означава, че атмосферата в дома може да се променя чрез текстила според сезона. През зимата може да се използват топли тонове, а през лятото - по-студени. Визуално пространството изглежда по-голямо благодарение и на гланцовите повърхности на белите мебели. Диванът вечер се превръща в легло. Собственичката умишлено е преместила кухненската мивка под малкия прозорец, за да се радва на повече светлина и на гледката.

Има две интересни решения, които дават много характер на малкото жилище. Това са зоната под прозореца, оформена като място за отдих и лампата, вградена като част от опората на масата за хранене, която е със стъклен плот. Намерена е и ниша за кокетно работно място, изпълнено с цвят и настроение.

Снимки pufikhomes.com
Снимки pufikhomes.com
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X