Напишете дума/думи за търсене

Странните употреби на препарата за прозорци в домакинството

Всички фенове на филма „Моята голяма гръцка сватба“ са наясно с магията на препарата за прозорци. Според създателите на тази лента може да го използвате, за да отстраните всичко.

Макар че не бихме ви посъветвали да го пръскате върху кожата, както правеше бащата на булката, магическата синя течност прави други забележителни неща.

Кои са 8-те напълно неочаквани начина за използване препарата за прозорци?

Автомобили

Този препарат не върши работа само за прозорците и огледалата. Той върши фантастична работа, за да блясъка на интериора на автомобила. Воланът и таблото ще са ви много благодарни, ако ги изтъркате с препарат за прозорци и микрофибърна кърпа.

Насекоми

Ако нямате подръка високоаерозолни спрейове, с които да гоните досадните инсекти от дома си, може да посегнете към препарата за прозорци.

Той прави чудеса за убиването на мравки, бръмбари, мухи и дори хлебарки. Не го пробвайте обаче върху пчели или оси. В този препарат често има амоняк, а тази съставка ги възбужда.

Бижута

Притежателите на сребърни и златни пръстени ще бъдат развълнувани

да научат, че по една равна част препарат за прозорци и кислородна вода може да върне блясъка на бижутата за нула време. Оставете пръстена в сместа за 10-15 мин.

Кристал

Обожавате полилея, който е наследство от прабаба ви, но той изглежда леко овехтял. Напръскайте го с препарата за прозорци и ще блесне като в най-добрите си години. Същото важи и за кристалните чинии, пепелници, чаши и декоративни фигурки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X