Напишете дума/думи за търсене

Румяна Босева-Лулуто: Ако искам нещо да ми се случи, работя за това да ми се случи

40 са новите 16
40 са новите 16
Винаги съм се чудела как намираш време за всичко това - семейството, бизнеса, блога, фотографията, пътуванията, а сега и спорта?

Времето е въпрос на приоритет. Ако ме беше питала миналата година, щях да ти кажа, че ходенето на фитнес и спортът отнемат време, а аз такова време нямам. Е, поразбутах си програмата, отказах се от някакви неща, включително от неща, които ми действаха отпускащо, като това да се прибера и да си нижа мъниста на бижута. В момента за това нещо нямам време, защото го заместих със спорт, но крайният ефект е един и същ. Действа разтоварващо.

Какво очакваш от живота си оттук нататък?

Най-доброто предстои. И винаги досега съм вярвала в това. И то не вяра от типа на "-Господи, моля те, нека спечеля шестица от тотото. - Добре бе, човек, ама вземи си пусни и фиш!" Не така. Образно казано, аз си пускам фишовете редовно.

Ако искам нещо да ми се случи, аз работя за това да ми се случи

Истината е, че съм жена на 41, с две големи деца и по-малко ангажименти покрай тях. Надявам се купонът оттук нататък да е пълен, защото вече имам време за себе си.

Какво искаш да направиш с това време?

Искам да пътувам, а и от време на време да мога да си почивам.

Мисля, че нещата нямаше да изглеждат същите, ако партньорът до теб не беше точно този, нали?

Със сигурност. Мъжът ми е най-разбиращият и най-подкрепящ човек на света. Като всеки друг той си има своите минуси и плюсове, но една от най-силните му черти е, че проявява огромно разбиране. Понякога дори това да не е неговата кауза, той би я подкрепил, щом аз заставам зад нея.

Някога имал ли е проблем с това, че ти си толкова успяла?

Не знам, никога не сме си говорили за това. А и аз никога не бих казала нито пред него, нито пред друг, че съм успяла. Аз самата не се считам за успяла. Считам се за човек, който съумява да направи някакви неща, когато те трябва да бъдат направени, и се кефи на живота.

Малко хора знаят, но ти не подминаваш зов за помощ. Защо?

Това е вътрешна необходимост. Виждаш нещо и си казваш "Трябва да се направи каквото може". Винаги съм се старала, когато някой има нужда, да съм там за него. Те тогава се познават приятелите.

Мислиш ли, че някой ден би задълбочила тези си занимания?

Тези занимания не спират и в момента. Някои са доста лични и не бих си позволила да ги коментирам, но други са с по-различна, социална насоченост. Покрай бизнеса съм приела за лична кауза образованието в България. Мисля, че всички в бизнес средите сме единодушни, че трябва да се направи нещо. Аз не мога да променя много неща, но пък съм работодател и мога да подсигуря стажове и да подкрепям разни инициативи, свързани с младите хора. В нашето образование липсва практическа насоченост, така че това, което бих могла да направя, е в тази сфера.

Новото здравословно меню в блога на Лулуто събира още повече фенове всеки ден
Новото здравословно меню в блога на Лулуто събира още повече фенове всеки ден

Скъпи читатели, ако познавате жена, която ви вдъхновява, посочете ни я!

Тук може да прочетете какви са критериите, по които може да номинирате вашите любимки.

Очакваме писмата ви на електронна поща [email protected], или като лично съобщение на страницата на mila.bg във Facebook (https://www.facebook.com/www.mila.bg/)

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X