Напишете дума/думи за търсене

Как да детоксикираме всеки орган, за да не боледуваме

Все повече хора, дори по-младите, се разболяват от хронични заболявания, карцином или автоимунни заболявания?

Дори толкова съвършена машина като човешкото тяло има своите слабости. Излагането на токсини от околната среда може да промени нашите гени, което да доведе до здравословни проблеми.

Генетичните разстройства може да се дължат на на стрес, хормонални смущения, паразити, вируси, бактерии, висока кръвна захар, рафинирани въглехидрати и нискокачествени хранителни продукти, пестициди, тежки метали и прочие.

Имунната система е брилянтно конструирана, за да е в състояние да изгони токсините от тялото чрез треска, диария и повръщане. Но дори да има само един токсин, който действа незабележимо, това ще доведе до автоимунно заболяване.

Много автоимунни заболявания са предизвикани от диети, в които има захар, пшеница, пестициди, глутен, тежки метали и генетично модифицирани храни, които предизвикат разширяване на стомаха и промени в неговото рН.

Слава богу, има напълно естествени начини и методи, с които може да детоксикираме цялото тяло и да укрепим имунната система, за да се предотвратят заболявания от всякакъв вид.

Правилен хранителен режим

Не трябва да консумирате пшеница, глутен, соя, млечни продукти, преработени и пържени храни, всички видове ГМО и да се съсредоточите само върху органични храни. Много от тези храни не са възпалителни в техните непреработени, естествени състояния, но поради рафинирането, пастьоризирането и генетичното модифициране, те сега причиняват заболявания.

Затова избягвайте захарта, аспартама, мононатриевия глутамат, трансмазнините, хидрогенирани масла като рапично олио. И консумирайте кофеина и алкохола с мярка.

Консумирайте здравословни мазнини като кокосов орех, авокадо, храни, богати на омега-3, зехтин или ядки и семена и пробиотици.

Филтрирайте чешмяната вода или пийте изворна.

Пречистване на черния дроб

За да изхвърлите токсините, може да използвате корен от репей, корен от глухарче, магарешки бодил, цвекло, гулия, чесън, куркума, ферментирали храни и компреси с рициново масло върху корема. Черният дроб трябва винаги да съдържа орнитин. Черният дроб също се поддържа от някои видове чай, като например тулси и глухарче.

Пречистване на жлъчката

Пийте сок от моркови и яжте зелени ябълки за една седмица, за да омекотите жлъчните камъни. След това изпийте шот, направен от зехтин и лимонов сок, и направете компрес с рициново масло през нощта, поставен в областта на този орган.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X