Напишете дума/думи за търсене

Какъв вид е душата ти?

Всеки от нас има своя собствена уникална роля в света. И колкото повече минаваме през живота, толкова по-лесно става да разберем какво точно ни е отредено на този свят.

Предлагаме ви да се запознаете с осем архетипа души, които може да ви помогнат да разберете по-добре вашите силни и слаби страни.

1. Кралят

Тези от вас, които притежават царска душа, са родени лидери. Силни личности сте, но понякога вашата самоувереност може да разтърси някои хора по грешен начин. Притежателите на такава душа често са перфекционисти и може да бъдат изключително изискващи към хората, с които работят.

2. Свещеникът

Тези, които имат душа на свещеник, са родени мотиватори и са най-добри в това да помагат на другите да намерят успех и вдъхновение. Душите свещеници обаче трябва да бъдат внимателни, тъй като имат склонност да се подават на гордостта, егото и нарцисизма.

3. Ученият

Учените души са любопитни по природа, склонни към висока интелигентност и привлечени към разгадаването на мистерии и загадки. Не остават нито едно нещо неразбрано заради постоянната си жажда за нови знания. Понякога може да се сторят арогантни на околните, тъй като за тях скромността е неразбираемо бреме.

4. Мъдрецът

Хората с мъдра душа са родени артисти, обичат шегите и партита. Те прикриват  мъдростта си зад своя чар. Макар че може да е трудно да ги накараме да бъдат сериозни, те знаят повече, отколкото показват на пръв поглед. Често дълбоката тъга, която изпитват заради състоянието на света, може да бъде поне отчасти причината за постоянните им шеги.

5. Занаятчията

Творчески и изразителни, тези души не може да се спрат пред това да правят изкуство. Тяхната нужда за творчество нерядко ги вкарва в конфликти, защото те отказват да разберат, че животът за хората без талант е доста по-труден.

6. Воинът

Хората с душа на воин са готови на всичко, за да се преборят с поредното предизвикателство. Те са целеустремени и често се сблъскват с нетърпението на околните, които не преследват същите цели. Имат страховит темперамент, а когато са разгневени, може да им докара неприятности, или ще използват гнева, за да се разправят най-накрая с нещо, което ги мъчи.

7. Сървърът

Това са хора, които милеят за природата. Те са готови на всичко, за да помогнат. Това обаче често ги сблъсква с големи разочарования. Най-голямото предизвикателство за тях е да се научат кога да се оттеглят и да казват „не“ понякога.

8. Шаманът

Тези хора имат стари и мъдри души. За разлика от мъдреца те не бягат от тази житейска философия, а вместо това я предлагат свободно. От време на време имат склонност да се фукат със знанията си, но през по-голямата част от времето са скромни и милостиви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X