Напишете дума/думи за търсене

Разкрития за любовния живот на кралица Елизабет II разбуниха духовете

Лейди Колин Кембъл защити новата си книга „Бракът на кралицата“, след като разкритията в нея за любовния живот на кралица Елизабет II предизвикаха възмущения от граждани и недоволството на приближени до кралицата.

Колин изтъква, че обсъждането на предполагаеми подробности за брачната нощ на краля и кралицата не е проява на неуважение. “Всичко, което казвам, е, че кралицата е нормална, здрава жена и няма нищо срамно в това, не разбирам защо се възприема като нещо странно от нея и останалите.“

Критиките на кралица Елизабет II идват, след като бившият иконом в двореца Поп Бърел и бившият кралски кореспондент Джейни Бонд определят твърденията в книгата като неприятни, безвкусни и евтини. Според тях е неблагоприлично монарх и глава на британската църква да бъде описван по този начин. От своя страна Колин казва: „Аз съм звезда и не се влияя от мнения на критици като тях двамата“.

Писателката Колин, която е и автор на биографията на принцеса Даяна, от своя страна спекулира, че от двореца на са сключвали договор с нея или не са oпитвали да свалят книгата й, кoято съдържа откровени разкрития от служители в двореца относно медения месец на принц Филип и кралица Елизабет. 

Превод и редакция: Мартина Димитрова

Елизабет II Снимка: Ройтерс
Елизабет II Снимка: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X