Напишете дума/думи за търсене

Бърза и лесна грижа за кожата след лятото

Вече сте заменили шума на морските вълни с хармонично потракване по клавиатурата и ви се струва че сте почивали преди цяла вечност. Спомняте ли си допира на морската вода и слънчевите лъчи по вашата кожа?

ТЯ със сигурност си спомня! И ако вие нямате нужда от почивка след почивката, кожата ви има.

Колкото и полезни да са слънчевите лъчи, за кожата продължителното излагане на слънце води до загуба на вода, сухота и нарушаване на естествената й защитна функция. За да се подготвим за зимата, която е също толкова агресивна към кожата, е необходимо да положим грижи да я възстановим след летните приключения. За целта ни помагат продукти, които възстановяват естественото й леко киселинно pH. С негова помощ се неутрализират вредните външни въздействия, подпомага се отделянето на мъртвите клетки и се забавя развитието на бактерии.

Продуктите Eucerin pH5 са незаменим помощник във възстановяването на кожата. Подходящи са дори за много суха и чувствителна кожа.

Измиващият лосион за чувствителна кожа Eucerin pH5 спокойно може да се превърне в неизменна част от ежедневния ви душ. Той подпомага възстановяването на естественото pH на кожата и я прави по-еластична. Ако пък искате още по-освежаващ измиващ продукт, който ежедневно да внася и доза натурални масла за изключителна мекота още след душа, ползвайте Eucerin pH5 душ олио.

Завършете своя ежедневен ритуал с лосиона за тяло за чувствителна кожа от същата серия. И тъй като процесът на възстановяване на кожата изисква време, Eucerin pH5 е на пазара в големи опаковки от 1 л до изчерпване на количествата, така че побързайте.

Да не забравяме и скалпа. Да, слънчевите лъчи стигат и дотам. Чувствителността в тази област може да ви е принципно присъща или пък причинена от топлина, болести, козметика и дори стрес. На помощ идва шампоанът за чувствителен скалп Eucerin Dermo Capillaire pH5, който също като останалите продукти от серията успешно възстановява pH на кожата и почиства, като предпазва от изсушавания и раздразнения. Шампоанът отмива както нечистотиите, така и полените и алергените и сега е на пазара в нова, по-голяма опаковка от 400 мл до изчерпване на количествата. Възползвайте се!

И ако във вашето съзнание лятото и споменът от почивката отминават, то вашата кожа помни. Помогнете й да се възстанови и подготви за предизвикателствата на студеното време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X