Напишете дума/думи за търсене

5-те най-жестоки зодии

Като човешки същества всички ние притежаваме светла и тъмна страна и всяка от тях играе роля в нашия характер.

Същото важи и за всяка зодия. Повечето астрологични статии разглеждат доброто в различните зодиакални знаци, но сега ще се спрем върху тъмните и гадни страни на 5-те зодии, които са най-жестоки.

1. Скорпион

Скорпионът е воден знак. Той е най-интензивната и страстна от всички зодии. Въпреки това бъдете нащрек, ако тези негови качества поемат грешна посока и се превърнат в омраза и цинизъм.

Представителите на тази зодия може с лекота да станат жестоки и с изострено чувство за собственост, ако нещата не се случват така, както на тях им харесва.

Едно от спецификите на Скорпиона е да си вади изводи за действията, мотивите и намеренията на другите и да реагира, без да е изслушал отсрещната страна.

Трудно е да се защитите от предположения, които не са верни, и почти е невъзможно да спечелите в спор със Скорпион.

Той знае как да държи околните неспокойни и дебалансирани, за да може да ги удари на най-слабото им място.

2. Рак

Ракът също е воден знак. Емоциите на представителите на тази зодия са прекалено наситени. Раците са много грижовни, макар че те може да се превърнат в прекалено обсесивни и да сътворят всякакви поразии, ако се чувстват заплашени или се страхуват да загубят нещо, което им е близко.

Когато се чувстват по този начин, те може да станат изключително гадни и жестоки и да действат под влиянието на силните си емоции, за което съжаляват по-късно.

3. Козирог

Козирогът е земен знак. Хората от тази зодия имат тъмна страна и когато се озоват на това мрачно място, те загърбват всички правила на цивилизованото поведение.

Те ще прибягнат до жестокост без срам, ако това ще им помогне да напреднат в кариерата си или да отмъстят на врага си.

Ако са засегнати, забравят за всякаква съпричастност и не е изключено да се радват на нещастието на някого, вместо да му помогнат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X