Напишете дума/думи за търсене

Папи Ханс: Сърцето ми е шепа кайма, но човекът до мен е специален

"Да чета ме запали автор като Чарлз Буковски", каза по NOVA Константин Трендафилов по прякор Папи Ханс.

"С писането нещата станаха много по-инцидентно и бавно. Започнах с хумористични разкази, продължих с ревливи, а след това - със стихове. Най-често употребявам думи с о или с у. Природата на хората в гилдията, в която съм, е нещото, което най-много ме ужасява. Или с други думи - "Защо друг човек успява, а не ти". Никога не съм спирал да пиша, имам идея за роман, но нямам време да го напиша. Трябват ми 4 месеца, може би и година, но след най-много 4 години ще съм го написал. В момента съм концентрират в писането на текстове за песни. Имам и около 300-400 стиха, които не са видели бял свят", сподели писателят, който се подвизава и като певец.

"Не съм богат, да кажем, че седя на комфортна възглавница, която става все по-дебела. Сърцето ми в момента е шепа кайма. Но човекът до мен е толкова специален, че държа да съхраня болката. Любовта ни се роди в сградата, където работя. Момичето, което обичам, е от Португалия и беше дошло по програма "Еразъм". Влюбихме се и тя си замина точно преди да вляза в къщата на "Вип Брадър". Първото нещо, което направих, след като излязох от там, бе да й звънна. Обичаме се, прегръщаме се, помним се. Попитах я - "Да идвам ли в Португалия да те крада?", а тя ми отговорим, че не може да остави това, което е започнала там", сподели Трендафилов.

"С Дара се разделихме много преди да срещна моята нова любов. Разделихме се мирно, спокойно и приятелски. Изумява ме наглостта, с която някои медии боравят с лъжата за връзката ни с Дара", коментира той.

"В момента съм един тъжен човек, опитвам се да разсмивам хората и да се забавлявам", каза още Папи Ханс.

"Отблъсквам неприличните предложения към себе си. Изживявам много труден момент и заради болен човек в семейството. Случват се неща, които не бих искал да се случват."

Константин Трендафилов Снимка: Инстаграм
Константин Трендафилов Снимка: Инстаграм
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X