Напишете дума/думи за търсене

9 причини, заради които влюбена жена може да изостави един мъж

Много мъже са наясно, че жените често са очарователно тайнствени и непредсказуеми, стане ли дума за любовни отношения. Някои представители на силния пол знаят и колко безкомпромисна може да бъде жената, решила да напусне господина до нея. Тя може просто да затръшне вратата и да си отиде завинаги, докато любимият й е на работа.

„Мила“ събра за вас ситуации, заради които жените напускат партньорите си, дори и да ги обичат много.

1. Тя не чувства, че може да разчита на него

Дори жените, които обичат своята свобода, много искат да се опрат на някого, когато имат нужда от подкрепа и помощ. Има и периоди в живота на жената (като бременност или отпуск по майчинство), когато тя се нуждаят от силния гръб на мъжа до нея. Само един надежден партньор може да накара жената да се чувства комфортно.

2. Уморена е от неговите изисквания

Винаги да сте в отлична форма и в добро настроение, да готвите уникална храна, да четете интелигентни книги и постоянно да сте в готовност да посрещате гости... Това е дълъг списък с изискания, не мислите ли? Наистина е уморително непрекъснато да отговаряте на щенията на някого.

3. Не чувства, че е единствената

И не става въпрос само за изневяра. За жените е важно да видят и усетят, че мъжът ги обича и че не се заглежда по чужди булки.

4. Писнало й е от липса на доверие и от пълния контрол на мъжа

Да прекарате цяла седмица в уговорки, опитвайки се да получите разрешение да се видите с приятели, а когато сте на среща с тях, да трябва цяла вечер да отговаряте на неговите обаждания и съобщение, е напълно нелепо. Ако мъжът до вас постоянно ви кара да се оправдавате за избора си на социални контакти и държи под лупа всеки ваш лайв във Facebook, най-добре си тръгнете мигом от тази нездравословна връзка.

5. Партньорът й е източник на негативни емоции

Ако мъжът постоянно е намръщен, не иска да пробва нищо ново и често отхвърля идеите на половинката си, защото че са неадекватни, си е просене за раздяла. В един момент жената просто ще иска да продължи напред с живота си, да се развива и да живее по-интересно... без него.

6. Мъжът е твърде инфантилен

Жената иска да има деца и стабилно семейство, а той си мисли да напусне работа и да отиде в Тайланд с приятелите си. Или пък си е поръчал нова

игрална конзола и винаги ламти за най-голямото парче от тортата. Има изключения, но като цяло жените не искат да раждат потомство на незрели мъже.

7. Тя е уморена от даване, без да получава

Давате, без да получавате нищо в замяна? Добрите отношения не работят по този начин. Двама свободни възрастни може да бъдат заедно само тогава, когато и двамата наистина искат връзка и когато взаимно изразяват чувствата си с думи и чрез действия.

8. Не е сигурна, че мъжът знае какво иска

Една жена може да напусне един мъж, ако той си пада въздух под налягане. Не може да се постигне нищо сериозно с човек, който постоянно променя мнението си и който не е наясно с целите и плановете си.

9. Плановете им за близкото бъдеще не са едни и същи

Тя знае какво иска, той знае какво иска, проблемът е, че бъдещите планове на всеки един от тях са различни или си противоречат. Тя може да иска да живее в чужбина или да пътува по света, докато него нищо не е в състояние да го мръдне от дивана и не иска да живее далеч от родителите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X