Напишете дума/думи за търсене

Как тялото ни подсказва, че нещо куца във връзката

Някои отношения започват със срамежлив поглед и нескопосани опити да хванете другия за ръка. Други пък до самия си край продължават да бъдат подчинени на тайнственост, държаща на разстояние партньора за добро или за лошо.

„Мила“ ще ви помогне да разберете какво се случва във вашата връзка без думи.

Признаци, че наистина харесвате човека до вас и връзката ви не е в опасност

Забелязвате, че вашият партньор ви гледа в очите и задържа погледа си по-дълго върху вас. Ако това се повтаря често, може да бъдете сигурни, че той ви харесва и се чувства комфортно с вас.

Ако по време на разговор или разходка вашият партньор обърне тялото си към вас, това определено е знак за неговия интерес. Дори когато кръстосва краката си, върхът на стъпалото му със сигурност ще е насочен към вас.

Ако една жена има щастливи чувства към мъжа до нея, тя подсъзнателно ще навежда тялото си към него, но държейки гърба си изправен. Това прави фигурата й да изглежда по-добре.

Отговорът на мъжете е, че те се опитват да изглеждат по-внушителни и по-силни. Ако от време на време ви пристискат до стената, сложили ръцете си от двете ви страни, но с мекота в очите, това е техният начин да ви кажат, че може да ви закрилят.

Ако започнете да забелязвате, че ръцете ви се допират „случайно“ много често (дори ако няма истинска причина за това) или се „появят“ прашинки по дрехите, които трябва спешно да се почистят, може да сте сигурни, че интересът към вас е тотален.

Може да забележите, че след разказването на виц как партньорът ви очаква вашата реакция. Това е очевиден знак за това, че ви харесва. Съгласете се, че ако на някого не му пука за вас, едва ли ще се интересува от вашето мнение или одобрение.

Мъжете обикновено престават да се усмихват широко на възраст от 5-6 години. Ако забележите, че господинът до вас е разцъфнал в холивудска усмивка, това определено може да означава, че той е наистина щастлив.

Ако започнете да забелязвате, че партньорът е започнал да използва същите жестове и интонации като вашите, това не означава, че той ви подражава или ви се подиграва. По-вероятно е да ви харесва и да ви копира подсъзнателно.

Признаци, че нещо не е наред и трябва да поговорите

Винаги когато се опитвате да кажете нещо на партньора си, той не ви поглежда в очите, опитва се да поддържа дистанция и често ви загърбва. Това са безусловни признаци на проблеми и антипатия.

Когато половинката ви се опитва да избегне интимността, целувките й стават бързи и формални. Ако заспива с гръб към вас, това е категорична аларма за вашата връзка.

Ако всичките ви шеги се посрещнат с неискрена и напрегната усмивка или ако всяка ваша инициатива е последвана от слаб ентусиазъм, това означава, че не сте интересни за партньора си.

Блоковете на тялото по време на разговор, като кръстосани ръце и крака, са причина да помислите дали всичко е наред във вашата връзка. Ако гласът на партньора е неясен, речта му е нервна, а погледът му винаги е насочен надолу, това е нещо, на което си струва да се обърне внимание.

Трябва също да сте загрижени, ако вашият мъж не следва прости правила на етикета – не ви отваря вратата или не ви пуска да минете първи. Същото е и при дамите. Ако говорят прекалено много по телефона в компанията на любимия, значи отдавна не й е интересен.

По време на разходка, ако изоставате и вашият партньор не поглежда назад или не забавя походка, това означава, че връзката ви е започнала да се изхабява.

Любящите хора са склонни да се грижат за любимите си хора. Ако вместо да оправят яката на ризата ви или да приглади косата ви партньорът ви информира, че прическата ви на нищо не прилича, трябва да помислите дали връзката ви е все още хармонична.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X