Напишете дума/думи за търсене

Нина Добрев става стюардеса в българска авиокомпания

Нина Добрев се отказва от актьорската си кариера, за да стане лице на българска авиокомпания. Това иска да ни убеди актрисата, заснемайки близо 5-минутен клип за ютюб рубриката на американското списание “Венити Феър” “Размяна на ролите”. В нея досега са участвали Емилия Кларк, известна като Денерис Таргериен от “Игра на тронове”, и комедиантката Лиза Коши.

Целта на рубриката е да забавлява. Актрисите иронизират себе си, като обясняват късмета, че са намерили идеалната кариера, с абсурдни подробности от типа на колко обичат да чертаят графики и да се смеят, докато ядат салата. Видеото на Добрев обаче е единственото, в което се акцентира на националността ѝ, като така тя рекламира България. Тя е стюардеса в клип за пътна безопасност по време на полет на измислената авиокомпания BULG-AIR-IA.

“Време е да ви подготвим за излитане”, казва на български език актрисата. По време на снимките очите ѝ се насълзяват. “Извинете ме. Просто, ако някой беше казал преди 5 години, че ще бъда лице на най-голямата авиокомпания в България, нямаше да му повярвам”, казва актрисата.

На български език тя обяснява как правилно пътниците да сложат коланите и жилетките си за безопасност. “Такива късметлии сме, че Казимир Славински е режисьор на видеото. Той наистина е визионер”, допълва Добрев. Името на режисьора също е измислено. В него обаче ясно личи препратката към славянските народи.

“Толкова голяма гордост е да представя страната си във видео на авиокомпания, което ще се види от милиони хора по целия свят”, казва актрисата. Журналистът от “Венити Феър” допълва, че България всъщност има 7 млн. души население - по-малко от това на Ню Йорк. Ентусиазмът на Добрев не спира. “Баба ми ще бъде толкова горда”, допълва тя.

На финала актрисата рапира на български език: “Дори ако торбичката не се надуе, кислородът преминава и това е чудесно”. След това леко започва да туърква.

“От името на авиокомпания BULG-AIR-IA благодарим ви, че летяхте с нас. Надяваме се, че полетът ви беше приятен”, казва накрая Добрев, а всички артисти в кадър допълват на български език с лек акцент “Довиждане”.

Кадър от клипа, в който Нина Добрев от актриса става лице на авиокомпанията BULG-AIR-IA
Кадър от клипа, в който Нина Добрев от актриса става лице на авиокомпанията BULG-AIR-IA
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X