Напишете дума/думи за търсене

Най-накрая Кейт на публична проява с кралица Елизабет

Кралица Елизабет Втора и Кейт Мидълтън Снимки: Ройтерс

Тази седмица херцогинята на Кеймбридж Катрин придружи за първи път кралица Елизабет Втора на самостоятелен публичен ангажимент - 8 години след като стана част от кралското семейство.

Кралските особи изглеждаха щастливи и доволни от компанията си. Двете дори споделиха едно одеяло на път за Кралския колеж в Лондон, припомня "Мирър".

Но съвместната визита накара кралските почитатели да се запитат защо на Кейт й отне толкова много време да се появи в публичното пространство насаме с кралицата, а Меган Маркъл го направи само месец след сватбата си с принц Хари. 

Мидълтън е имала много публични събития с кралицата, но двете винаги са били придружавани от друг член на кралското семейство. Позакъснялата им соло поява предизвика много теории и конспирации, включително и тази, че Нейно Величество харесва повече новата си снаха.

Кралските експерти и анализатори твърдят друго.

Кралица Елизабет Втора и Меган Маркъл
Кралица Елизабет Втора и Меган Маркъл

"Нищо от това не е вярно, не бих го чела. Все пак Катрин участва в кралските ангажименти и често придружава както кралицата, така и принц Филип, Камила и принц Чарлз", смята експертката по кралски въпроси Марлен Кьонинг.

"Кейт се появи за първи път пред хората заедно с кралица Елизабет година след сватбата си. Тогава принц Филип все още не се беше пенсионирал, за това присъства й той", обяснява специалистката.

"Меган Маркъл е американка и на нея й трябваше време да научи кралския протокол. Може да се каже, че съвместното посещение на Меган и Елизабет Втора е било като мастърклас по кралско поведение за новата херцогиня", коментира Кьонинг.

Кейт е избирала заедно с кралицата сватбената си рокля, но това не е публична проява. Двете понякога се срещат на чаша чай в Бъкингамския дворец или се забавляват с децата на Уилям и Кейт в двореца "Кенсингтън".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X