Напишете дума/думи за търсене

Жени Марчева: Моят недостатък е, че слабо се интересувам какво се говори зад гърба ми

С Димитър Маринов и колеги от "Тази събота и неделя"
С Димитър Маринов и колеги от "Тази събота и неделя"
Вие сте известна с петимността си да задавате неудобни въпроси. А кой е неудобният въпрос, който се надявате да не Ви задам?

Дали готвя добре?

Готвите ли добре? 

С много малки изключения усилията ми в кухнята клонят към… провал. Най-смешното е, че децата ми винаги са ме насърчаваха да се запиша в “MasterChef“. Което все пак е окуражително! Имам малка, но отбрана публика, която все пак харесва готвенето ми (смее се).

Доколко сте честна с публиката си?

„Истината и само истината“!

А със себе си? Има ли неща, които отлагате да си признаете, отлагате да сбъднете?

Светът, в който живея, е винаги по-добър и по-красив от този навън. И да, отлагам някои неща, за които ми е необходимо повече свободно време – искам да се пробвам в писането на текстове, които не са свързани с журналистиката, искам да се самоусъвършенствам в рисуването и да тръгна по мечтани пътища, които вече мислено съм извървяла.

Как се променя жената във Вас с възрастта?

Не вярвам много, много на зодиите, но явно има някаква истина в тях. Аз съм Близнак с асцендент Овен. Преди години бях типичният Близнак – винаги тичаща нанякъде, винаги търсеща, винаги занимаваща се със сто неща едновременно, без нито едно от тях да е довършено докрай! Сега, казват, че съм типичният Овен – целеустремена, борбена, готова да разбие стената с глава, за да докаже правотата си. Честно казано, харесвам повече близнашкото в себе си.

А нещата, които имат смисъл – те как се променят?

Скокът в „пространството“ е огромен! Преди години например това, което ме вълнуваше, бе с каква рокля ще съм облечена. След това дойде необходимостта да съм на път, журналистиката ми даде шанса да пътувам и да взимам с пълни шепи от всякъде – открих свои любими места по целия свят, до които се докоснах и които ме промениха, и в същото време видях как журналистиката може да променя нещата към добро. Днес в личен план единственото, което истински ме вълнува, е как са любимите ми хора.

Страхувате ли се от нещо? 

Страхувам се и от високото и от дълбокото, от прекалено широките пространства и от прекалено тесните пространства. Но до днес не съм оставила нито един мой страх да ме победи. Тези битки винаги са ми били сладки.

Какво бихте искала да говорят зад гърба Ви?

Това, което ми казват директно в очите. Всъщност имам един недостатък и той е, че много слабо се интересувам какво се говори зад гърба ми.

На какво се смяхте от сърце за последен път и с кого?

Най-искрено се смея с децата си. При тях няма втори план, няма фалш, а и са неизчерпаеми откъм чудатости и щуротии!

Пролетта носи нови начала. Накъде бихте искала да отведе Вас?

Някъде, където има много зелено или много синьо. Или и двете!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X