Напишете дума/думи за търсене

Мария Илиева аплодира “Beauty Dolls”

Ярки цветове, неонови нюанси, екстравагантен блясък и капка бохемски разкош. Това е най-новият ексклузивен спектакъл на клубната сцена в София – “Beauty dolls”! Неговата премиера се състоя пред близо 500 души в столичния Bedroom Premium club.

Точно в полунощ “завесата” се вдигна, за да се появят на сцената 12 изкусителни “живи кукли”. Те се превърнаха в главни действащи, лица в един истински арт пърформанс от звук и светлина. “Beauty dolls” е шоу с уникален почерк и стил, вдъхновено от иконичната визия на най-разпознаваемия продукт, възбуждащ фантазията на милиони, а именно куклата Barbie. Сред първите, които видяха спектакъла на живо бяха Мария Илиева и Ваня Червенкова. Бизнесдамата бе в компанията на своята дъщеря – Никол, която отбеляза подобаващо своя 25-ти рожден ден. Компанията аплодира премиерата буквално от “първия ред”.

“Beauty dolls” e спектакъл, който креативният екип на клуба е подготвял няколко месеца. Ето какво споделя неговия стилист: “Дръзко претопяваме границата между фантазия и реалност, влизайки в мечтите и ума на всяка жена, за да Ви представим новата парти визия на BDRM. Освен идеално изваяните дамски форми, кокетната палавост и сънищата в розово, за ваше визуално удоволствие добавихме нотка с леко фетиш звучение. Фюжън от пъстри цветове, изящни тела и незабравимо светлинно шоу, ще Ви потопи в атмосферата на този завладяващ клубен спектакъл. Стъпете смело в блестящия ни куклен свят, за да откриете хиляди сладки и палави изненади, които ще ви оставят без дъх!”

До края на годината, следват премиерите на още два нови спектакъла. Първата от тях ще бъде на 7 и 8 юни, по време на откриването на летния парти сезон в Bedroom beach в Слънчев бряг. Засега от клуба не издават техните имена и сюжети.

X