Напишете дума/думи за търсене

Приготвянето на чай може да направи партньора по-привлекателен

СНИМКА: Pixabay

Всеизвестно е, че британците гледат твърде сериозно на правенето на чай. Ново проучване показва, че вещината в приготвянето на любимата напитка може да направи партньора по-привлекателен, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

В допитване на сайта за запознанства Plenty of Fish са участвали 2500 необвързани потребители, които е трябвало да посочат какви са предпочитанията им за потенциален партньор. Една пета от анкетираните са споделили, че умението да се прави чай е от съществено значение. Оказва се, че от избора на марка до количеството на захарта, вещината в приготвянето на любимата напитка е желана характеристика.

Шестдесет и девет процента от участниците в допитването смятат, че е важно човек да помни как потенциалната половинка пие чая си.

Анкетата показва още, че неумението да се приготвя напитката може да отблъсне британците от потенциален партньор. Седемнадесет процента дори са готови да зарежат половинката, ако слага изобилно захар в чая. Тринадесет процента са склонни да се откажат от партньор, който прекалява с варенето на напитката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X