Напишете дума/думи за търсене

Стара душа ли сме според зодията?

Везни

Старите души от зодия Везни са удивителни спътници в живота. Те дават много, без да ви принуждават да направите нещо в замяна. Освен това са високо енергични духове и сияят със собствената си харизма по начин, който кара другите да се чувстват специални.

Скорпион

Те темпераментни, балансирани и наистина добри партньори за разговори. Старите души сред Скорпионите запазват младежкото, спокойно отношение, защото са се научили да укротяват злобата и острия език, които ги карат да жилят хората около тях.

Стрелец

Старият Стрелец е лесно забележим. Той е натрупал достатъчно мъдрост и усърдие, за да озаптява нездравословните импулси, и обикновено демонстрира положително, благодарно и открито отношение към промяната и приемането на другите. Старите души от тази зодия са велики емпати, но когато техните астрални души остаряват, те се учат да бъдат добри слушатели, без да поемат цялата тежест на света върху гърба си.

Козирог

Старите души на тази зодия като цяло са най-добрите хора, които може да срещнете. Мислете за тях като за изобретателен, забавен и любезен старец. Те са грижовни и протективни, без да са инвазивни, спокойни, без да са невежи, мъдри, без да натякват знанието си.

Водолей

Счита се, че той е една от най-старите души в зодиака. Водолеят може да издържа на голяма психологическа тежест, притежава фантастични аналитични и познавателни способности и е отговорен за големите обрати в науката и в изкуствата. За да разберете дали Водолеят в живота ви е стара душа, търсете за качества като остър ум, блестящи лидерски умения и силно състрадателни души.

Риби

Старите Риби са дълбоки, спокойни води, които са преминали през големите препятствия на човешкия ум и вече се намират в хармонична и мистериозна фаза на живота си. За да разберете дали някой от вашите познати от тази зодия е стара душа, търсете признаци за голямо състрадание, дзен и поезия. С тези стари души винаги ще намерите красотата и музика в ритъма на живота.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X