Напишете дума/думи за търсене

Ванга разкрива ясновидството на Людмила Живкова

Пророчицата Ванга била първата, която научила за тайните ясновидски способности на Людмила Живкова.

"Леля Ванга ми казваше, че веднъж, когато Людмила Живкова се връщала от Индия, отишла при нея и й споделила, че вече вижда", разказа пред "168 часа" легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева, помолена да сподели някои от неразказаните истории за пророчицата по повод 20-ата годишнина от смъртта й.

"Леля Ванга попитала Людмила какво има предвид и тя казала: "Виждам, виждам в бъдещето, знам какво ще се случи." Тогава леля Ванга я подканила да й предскаже нещо. Людмила й казала, че има някаква братовчедка или племенница, вече не си спомням точно - споделя Нешка Робева. - "Тя отдавна иска дете, ще има ли", попитала пророчицата.

Тогава Людмила казала точно датата, на която ще

се роди детето, и пола му

Впоследствие всичко се случило точно така, както била предрекла."

Ясновидката много обичала дъщерята на Тодор Живков.

"Това мога да го кажа със сигурност, защото и пред мен много е говорила за нея - твърди треньорката. - Казваше, че е направила изключителни неща не само за българската църква, а и за българската култура като цяло. Тезата на леля Ванга бе, че ще мине време и хората ще разберат какво действително е била Людмила за България."

Според Нешка Робева дъщерята на бившия Първи и ясновидката често се виждали.

"Аз не познавах Людмила, но от леля Ванга и близките й, на които вярвам, знам, че много я е обичала и често са се събирали", споделя тя.

Дъщерята на Първия споделила пред пророчицата как Саи Баба й подарил пръстен, който се материализирал от въздуха
Дъщерята на Първия споделила пред пророчицата как Саи Баба й подарил пръстен, който се материализирал от въздуха
Веднъж по някакъв повод Робева и ясновидката се заприказвали за смъртта на Людмила Живкова.

Тогава Ванга казала:

“Он знае, Иван знае”

След време треньорката се видяла с втория съпруг на Людмила Живкова Иван Славков и му споделила за разговора си с пророчицата.

"Само ми каза: "Да, знам."

Така той се оказва един от много малкото хора, знаещи истината за мистериозната смърт на Людмила Живкова.

"Аз така изтълкувах отговора му, но той нищо повече не ми каза",

спомня си именитата треньорка. Ванга често споделяла пред нея, че Людмила Живкова е една изключителна личност, която е направила невероятни неща за страната.

"Дори веднъж каза пред мен: "Ако Людмила бе жива сега, и нея щяха да я ругаят, но ще мине време и българите ще разберат какво наистина е направила за България", разказва Робева. Веднъж двете отново говорели за дъщерята на Живков, която вече била починала.

"Тогава тя разказа един интересен случай, за който Людмила споделила, когато се върнала от посещение в Индия. Там срещнала един голям духовен учител - Саи Баба, който й подарил специален пръстен.

Специален, защото протегнал ръка във въздуха и бижуто буквално се материализирало в ръцете му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X