Напишете дума/думи за търсене

Къде почиват известните това лято

Илияна Раева на море в Халкидики със семейството си

Графа замина в

Италия, а Илияна

Раева и Марта

Вачкова - в Гърция

Всеки има нужда от почивка особено лятото, когато слънцето нежно гали кожата. В повечето случаи човек търси най-близкия басейн, в който да се разхлади, като потопи крачетата си поне за момент. Ако все още се чудите коя дестинация да изберете, за да оползотворите отпуска си, прочетете къде отдъхват известните това лято.

Президентката на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева бе наскоро на семейна почивка в Гърция. Тя сподели в социалните мрежи снимки и видеоклипове от плажните си изживявания.

Раева бе на

Халкидики със

съпруга си Наско

Сираков,

дъщеря си Виолета и внучката си - малката Илияна. От кадрите се вижда, че Раева е в страхотна форма и по бански. Двамата с Наско се радват на времето с внучката им. Под една от снимките Илияна е написала: “С моята разкошотия внучка пред вълшебното море с посипани звезди”.

Александър Сано със съпругата си Нели и дъщеря им Ава в Стария град в Несебър
Александър Сано със съпругата си Нели и дъщеря им Ава в Стария град в Несебър
Актьорът Александър Сано се възползва от горещото слънце по Черноморието. Ще почива семейно - с чаровната си съпруга Нели Атанасова и дъщеря им Ава. Вече повече от седмица се излежават на пясъците в Свети Влас. Тримата се разходиха из замъка Равадиново. Сано далеч не се съгласи с мнението на много хора, че бил кичозен. Напротив, в инстаграм написа, че истински се възхищава на човека, който го е създал. Преди няколко дни тримата разгледаха и Стария град в Несебър.

Калин Врачански ще къмпингува това лято.
Калин Врачански ще къмпингува това лято.
“Винаги успявам да си открадна малко време за почивка”, казва колегата на Сано Калин Врачански, който от 8 до 13 юли е на кратко турне из България с постановката “Емигранти”. В нея той си партнира с Асен Блатечки. За кратко ще отдели време и за българското Черноморие, където обича да плажува с караваната си. Обичайно лятната си почивка изкарва на къмпинг “Градина”.

“Надявам се да

продължим у нас

да практикуваме

свободното

къмпингуване

въпреки законите, които се приемат. А един приятел каза: “Аз не разбирам защо българите ходят на море в Гърция, то нашето си е бетон”, смее се Калин Врачански, който все още предпочита българските плажове пред тези на южната ни съседка.

Наум Шопов и бременната му приятелка Теа, разхождайки се по гръцки плаж.
Наум Шопов и бременната му приятелка Теа, разхождайки се по гръцки плаж.
Младият лекар актьор Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова бяха на почивка на остров Тасос. Двамата си наеха красиво апартаментче с веранда на брега на морето. Двойката умишлено избрала място с кухня, за да могат да си приготвят здравословни ястия предвид факта, че Наум Шопов е на строг хранителен режим, а Теа е бременна. И макар че актьорът посетил фитнес зала по време на почивката, не пропуснал да хапне от традиционните за Гърция гироси, пържени тиквички и калмари. Цялата им почивка бе заснета с видеокамери, а част от най-приятнияте си изживявания Теа и Наум споделиха с феновете си в ютюб канала си.

Марта Вачкова се забавлява с приятелки, докато е в Гърция.
Марта Вачкова се забавлява с приятелки, докато е в Гърция.
Марта Вачкова, друга звезда от “Откраднат живот”, планира да си почине, преди отново да влезе в образа на сестра Жекова. Последното ѝ пътуване я отведе на красивия гръцки остров Миконос. Там успя да потопи краката си в прозрачно чистата вода на Егейско море и направи кратко клипче както на леките вълни, така и на събралите се на плажа хора.

Преди това, макар и за кратко, посети и нашето море. Няколко дни прекара на Златни пясъци и се разходи из близко намиращия се средновековен скален манастир “Аладжа”. Беше също така във Варна и Калиакра.

“Тръгнахме нанякъде

без децата... кеф”,

написа в инстаграм преди няколко дни футболистът Ваня Джаферович, който замина в Турция с половинката си Евгения. Едно от първите неща, които двамата направиха, е да посетят някои диви места из планината Ермиджис в Анатолийското плато, която се намира близо до града Кайсери. Тя представлява ерозирал конус на затихнал вулкан. Там се предлага яздене на коне, от което Евгения се възползва и се качи на гърба на животното, носейки тематично каубойска шапка. “Планината Ермиджис е висока 3917 м, има сняг през цялата година. Това я прави като мираж, когато в град като Кайсери е 35 градуса и нагоре”, написа в инстаграм Евгения. 

Евгения и Ваня Джаферович бяха в Кападокия, Турция.
Евгения и Ваня Джаферович бяха в Кападокия, Турция.

Когато сте в Турция, е престъпление да не отскочите и до приказната Кападокия, в чието небе вместо мухи летят балони. Затова семейство Джаферович отиде и дотам. Това е едно от най-романтичните места, които футболистът някога е посещавал. Близо до него се намират и водопадите Кабузбаши.

Владимир Ампов-Графа и съпругата му Мария са на почивка в Тоскана.
Владимир Ампов-Графа и съпругата му Мария са на почивка в Тоскана.
Владимир Ампов-Графа пое на път със съпругата си и двете си деца Никол и Крис към

зелените полета на

Тоскана в Италия

Четиримата тръгнаха с кола, затова имаха време да си пуснат снимки в интернет от Хърватия и от планинския курортен град Блед в Словения.

Отбиха се и през Пескиера дел Гарда, където снимаха лебедите в езерото Гарда. Крайната дестинация на семейство Ампови обаче е Тоскана. Там освен каране на лодка и гмуркане в топлата вода могат да се насладят и на красотата на природата, тъй като има много зеленина и градини с лозя. 

Нели Хаджийска със съпруга си и двамата им синове в Лондон
Нели Хаджийска със съпруга си и двамата им синове в Лондон
“Вторник, а се усеща неделно в парка. Заедно! Ето това е луксът в модерния свят”, написа в профила си във фейсбук водещата на “Търси се...” по Би Ти Ви Нели Хаджийска. Тя е в Лондон заедно със съпруга си Данаил и двете им деца. В последните 6 години столицата на Обединеното кралство се е превърнала във втори дом на семейство Хаджийски.

“Всяка година

изкарваме по

няколко месеца

из паркове,

музеи, улици,

ресторанти...

Имаме вече нашите любими места, на които се връщаме отново и отново. Този град ми дава възможност в най-пълна степен да бъда ежеминутно с децата си. В София все нещо ме повлича и откъсва от тях - работа, срещи, разговори... Тук сме едно цяло денонощно. Пълнокръвно отдадени на разходките, парковете, лебеди, катерички, еленчета... И най-вече на истински, смислени разговори с тях. Те вече са най-интересните ми събеседници. Учители мои. Изпитвам истинска благодарност за възможността да имам това време с тях. Да ги опознавам, наблюдавам и да живея в техния чист вълшебен свят, изпълнен с безпричинно щастие”, написа тв водещата в профила си във фейсбук под серия снимки с любимите си хора.

Лятото на Михаела Маринова ще носи аромата на солена вода. “Ще ходя на море в Гърция заедно със семейството ми. Всяко лято си наемаме вила и прекарваме времето там, превърнало се е в семейна традиция. Приятелят ми Александър вече играе в нов футболен отбор във Велико Търново и се очертава по-често да пътувам дотам, за да се виждаме”, казва певицата. Пътуванията ѝ обаче не спират до тук. Нямам търпение да дойде септември, защото съм си купила билети за концерти на някои от най-любимите ми изпълнители – Ариана Гранде, Little Mix и Кристина Агилера, в Лондон и Берлин”, допълва Маринова.

Дара ще е на почивка в родната си Варна.
Дара ще е на почивка в родната си Варна.
Колежката ѝ

Дара в момента е в

родния си град Варна

при семейството си. “Ще остана тук до края на другата седмица, но няма да имам много време за почивка, тъй като предстоят участия. Винаги е хубаво да си вкъщи сред любими хора! В професионален план лятото отново се очертава да бъде много музикално”, казва Дара.

Дъщерята на Саня Армутлиева Алма до средата на месеца ще бъде в Индонезия, където в момента е на училищен лагер. Когато се върне в България, ще започне да работи по нови проекти до септември, когато отива да учи в ново училище в Англия.

Павел и Венци Венц' ще ходят на къмпинг.
Павел и Венци Венц' ще ходят на къмпинг.
Венци Венц ще прекара първото си лято с дъщеря си Агуая. “За нея и майка ѝ Мелани съм планирал почивка във Варна при наш близък приятел.

Павката има идея за

общо къмпингуване,

така че отново ще бъдем заедно и извън студиото и работата ни”, казва Венци Венц. Дуетната му половинка в момента е във Варна с приятелката си Криси.

Момичетата от 4Magic ще почиват поотделно през лятото.
Момичетата от 4Magic ще почиват поотделно през лятото.
Момичетата от 4Magic също ще намерят време за почивка. “Малко по-късно това лято ще пътувам до Турция заедно със семейството ми”, казва Елеонора. “През август ще бъда за две седмици в Свети Влас. С приятеля ми Чоко имаме план да обиколим няколко български града и да намерим време за планина”, допълва Валя. “Този месец ще се отдам повече на тренировките ми по тенис, но всеки уикенд със семейството ми ходим в Китен на море заедно с приятели. Другата седмица ще обиколя крайбрежието с момичетата и ще пеем във Варна, Бургас и Созопол. На 24 юли ще пътувам до Виена заедно със семейството ми. Нямам търпение, защото там ще видя за първи път Пинк на нейния концерт! Всяко лято пътувам до Маслен нос и залива Св. Параскева. Също така със семейството ми имаме традиция септември да ходим за

една седмица на

остров Хвар, където

си наемаме яхта и

плаваме около

Пъклените острови”,

казва Елия. Последната певица от групата - Никол, ще участва в състезание, което включва бягане с препятствия. “Минаваш 5-километрово трасе с кал заедно с отбора. От няколко месеца се подготвям и тренирам всеки ден по няколко пъти, за да се представя добре и да победим”, казва тя.

Истинската почивка за Ева Пармакова пък е в края на месеца. “Ще бъда на Арапя на “Караван парти”, а през август отново ще почивам на любимия ми остров Лимнос в Гърция, където ходя с компания вече шеста поредна година”, казва тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X