Напишете дума/думи за търсене

Мъжете не харесват тези шест женски дрехи (Снимки)

Снимки: Пиксабей

Има много неща в жените, които мъжете не харесват, като това се отнася и за облеклото им.

Често обаче си замълчават от тактичност или от страх да не засегнат дамската половинка на човечеството.

Всъщност мъжките вкусове са различни, но основните изводи могат да бъдат направени от извадки по интернет форуми и изказвания в списания, цитирани от Канал 3.

Клинове и шалвари

Мъжете не харесват шалварите и клиновете. Първият тип нарушава пропорциите на фигурата, а вторият я лишава от всякаква загадъчност.

Къси панталони и чорапогащник

В женския свят късите панталони отдавна са престанали да бъдат единствено за лятото. В мъжкото съзнание обаче съчетаването им с ботуши и шарки е просто безумно.

Бонбонено розово

Може и да изглежда странно, че мъжете не харесват един от най-типично женските цветове, но е точно така. Все пак розовият цвят има множество нюанси и сред тях има и такива, които са по-приятни за окото и няма да ви навлекат прякора "Барби".

Дрехи с пайети

Изобилието от декорация в облеклото не е ясно на повечето хора и често изглежда напълно излишно. Мъжете свързват пайетите единствено с новогодишните празници и децата. Ако жената е облечена с нещо подобно, най-много да я оприличат на коледна елха и да се страхуват да я докоснат, за да не повредят нещо.

Ултракъси поли

Мъжете разсъждават разумно и за тях облеклото е просто излишно, ако не покрива нищо.

Прекалено подчертаващи тялото дрехи

Според мъжете панталоните или дънки, които твърде явно подчертават тялото, само развалят имиджа и не са по никакъв начин привлекателни. Те смятат, че и най-провокативния гардероб трябва да има някакви граници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X