Напишете дума/думи за търсене

Майли Сайръс проговори за раздялата с Лиъм Хемсуърт

Майли Сайръс СНИМКА: Ройтерс

Новината за раздялата на певицата Майли Сайръс и актьора Лиъм Хемсуърт само 7 месеца след брака шокира феновете им по цял свят. Но според източници на "Дейли мейл" близките им не са съвсем изненадани.

Блондинката наруши мълчанието си по въпроса и отбеляза, че "ще остави животът да си поеме по пътя в своето време", след като стана ясно, че раздялата между двамата се дължи на "много проблеми".

"Не се бори срещу еволюцията, защото никога няма да спечелиш", пише тя в инстаграм в "дълбок" и метафоричен пост.

"Научена съм да уважавам планетата и нейните процеси и съм длъжна да направя същото с моя (живот)", завършва публикацията Сайръс.

Думите на Майли идват, след като "Пийпъл" разкри в неделя, че раздялата й с Лиъм не е шок за хората, които са всеки ден около тях.

"Когато отново се събраха, всички си помислиха, че това е просто перфектната двойка, но всъщност все още имаха много проблеми. Те не са на една и съща страница относно важни неща, които карат една връзка да върви напред. Така че не е съвсем изненадващо", коментират източниците.

Според "Ок! Австралия" един от големите проблеми е, че Лиъм вече искал да създадат семейство, докато певицата още не била готова. 

"И двамата непрекъснато се развиват като партньори и индивиди. Решили са, че сега това е най-доброто и ще се фокусират върху кариерите си", казва близък на Майли.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X