Напишете дума/думи за търсене

Любовната история на Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

С разговор до 3 часа сутринта на пейка пред Народния театър - по този романтичен начин завършва първата среща на певицата Михаела Маринова и футболиста Александър Дюлгеров.

Двамата се запознават, когато тя отива на вечеря със своя приятелка, а тя познавала един от тогавашните съотборници на футболиста. Съвсем спонтанно Дюлгеров се присъединил към компанията. “Не беше от онази любов от пръв поглед, която сме свикнали да виждаме по филмите. Отне ми малко повече време, докато разбера, че той си заслужава и искам да съм с него”, казва Маринова.

За Дюлгеров обаче срещата им е любов от пръв поглед. Тогава въобще не подозирал, че Маринова е певица. “Първата вечер, когато се събрахме, ми направи впечатление, че дори и да не се познаваме, тя се държеше с мен като с приятел от 10 г.”, казва той. След вечерята Дюлгеров споделил на бившия си съотборник, че много е харесал поведението и начина на мислене на Михаела. “Тя ме предразположи да се чувствам добре.

Още тогава си казах: “Това е жената за мен”, спомня си той.

Няколко дни след вечерята Маринова го поканила на свое участие в София. Това се превърнало и в първата им среща. Любовта при нея се появява, след като опознава футболиста. Впечатлява я с това, че е много естествен. “Не се опитваше по никакъв начин да спечели вниманието ми, освен с това да бъде себе си. Понякога не са нужни големи и помпозни жестове, за да усетиш даден човек”, казва тя.

Михаела Маринова заедно с приятеля си - футболиста Александър Дюлгеров  СНИМКИ: “ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС”
Михаела Маринова заедно с приятеля си - футболиста Александър Дюлгеров СНИМКИ: “ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС”
Ролята на социалните мрежи в съвременната любов е показана в клипа на новата ѝ песен “Само теб”. “В днешно време сме свидетели, че доста от връзките и запознанствата на хората се случват чрез тях. Понякога разчиташ на това, че си видял някого на снимка, и започваш да си представяш какъв е той на живо, преди наистина да си го опознал”, казва Маринова. При връзката ѝ с Дюлгеров социалните мрежи също имат своята роля, но едва след като двамата се видели на живо. “Истината е, че той не е голям фен на писането.

И двамата предпочитаме общуването на живо, затова по-скоро излизахме и си говорехме навън”, казва певицата.

Видеото на парчето, режисирано от Виктор Антонов – Рик и заснето от оператора Радослав Гочев, е предизвикателство за Маринова, защото върху нея се изливат 10 кубика леденостудена вода, докато тя трябва да бъде в басейн с още по-студена вода. Съвсем инстинктивно тялото ѝ започнало да се стяга, а лицето ѝ да се мръщи.

“Честно казано, не знам за какво си мислех, за да успея да го направя, може би как по-бързо да го направя и да се прибера вкъщи”, смее се Маринова. След заснемането на сцената било подготвено топло джакузи, в което да може да сгрее тялото си.

Любовта действа като вдъхновение за Маринова. Може би точно тя ѝ помага за създаването на “Само теб”, защото певицата участва в написването на текста на българската версия на песента. Основата полага талантливият Любо Киров, а тя и Павел Николов от дуото Павел и Венци Венц го допълват.

Сингълът, който ще излезе и в английска версия, е втората съвместна колаборация на Михаела Маринова и румънския продуцент Крис Тарчеа - Monoir. Двамата се запознават по време на наградите на БГ радио преди няколко години. “Още тогава ми каза, че иска да влезем заедно в студиото.

Кадър на певицата от клипа на новата  песен “Само теб”
Кадър на певицата от клипа на новата песен “Само теб”
Така и направихме, а 4 часа по-късно вече имахме Tiempo”

С това парче тя пробива на международната сцена и влиза в активната ротация по MTV Dance. “С екипа на “Вирджиния Рекърдс” работим усърдно и сме хванали здраво тази възможност. Всички мечтаем българската музика да бъде чута извън пределите на България и мисля, че сме тръгнали по правилния път”, казва Маринова.

Лятото на певицата е доста динамично и изпълнено с пътувания не само защото има чести участия из страната, но и защото половинката ѝ Александър Дюлгеров в момента играе в “Етър” - Велико Търново. Маринова успява да почине за 10 дни заедно със семейството си, а преди това през май с приятеля ѝ си подаряват романтична ваканция в Гърция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X