Напишете дума/думи за търсене

Киану Рийвс: Не искам да бъда част от свят, където добротата е слабост

Известен като един от най-щедрите актьори в Холивуд, Киану Рийвс винаги успява да изненада феновете си. Въпреки всички трудности, с които се е сблъсквал в живота си, актьорът успява да остане голям, благороден човек, носейки светлина и вдъхновение на мнозина.

Ние от „МИЛА“ събрахме за вас забележителните му мисли, които могат да променят усещането ви за живота към по-добро.

1. Плакал съм заради красиви неща, плакал съм от болка, друг път съм плакал, защото не чувствах нищо. Аз съм просто клише.

2. Понякога враговете са най-добрите ни учители. Хората могат да се поучат от грешките си. Разрушаването понякога означава прераждане.

3. Не искам да бъда част от свят, където добротата е слабост

4. Трябва да промените живота си, ако не сте щастливи, и да се събудите, ако нещата не се случват по начина, по който искате.

5. Скръбта променя формата си, но тя никога не свършва. Хората имат погрешно схващане, че може да се справите с нея и да кажете: „Изчезна, а аз съм по-добре“. Те обаче грешат.“

6. Ние сме сбор от това, което сме. Ние избираме определени неща в определени моменти, които са ни повлияли.“

7. Енергията не може да бъде създадена или унищожена и енергията тече. Трябва да е в посока с някаква вътрешна, емоционална, духовна дестинация.

8. Някой ми каза, че връзката между човек и дете е безусловна; но отношенията между възрастните един към друг са условни в известен смисъл.

9. Мисля, че трябва да има някакво взаимодействие между живия ви живот и живота, който продължава оттук нанякъде.

10. Когато наистина разбираш кармата, тогава осъзнаваш, че носиш отговорност за всичко в живота си. Невероятно е овластяващо да знаете, че бъдещето ви е във вашите ръце.

11. Мразя да ги наричам домашните любимци по този начин. Те са същества, с които споделяме живота си.

12. Татуировките са интересни, но в същото време са и маска - вие показвате своя живот върху тялото си.

13. Винаги съм се чувствал малко сам и изолиран от другите хора. Много се преструвах като дете. Това беше моят начин да се справя с факта, че не чувствах, че се вписвам в общата картинка. "

14. Смъртността е много различна, когато си на 20 и когато си на 50.

15. Никога нищо наистина не умира. Вселената не губи нищо, всичко се трансформира.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X