Напишете дума/думи за търсене

Начинът, по който кръстосваме пръстите си, показва какъв човек сме

Експертите, изучаващи езика на тялото, смятат, че начинът, по който кръстосвате пръстите на двете си ръце, говори много за личността, която сте.

Този извод се основава на изследванията, проведени от носителя на Нобелова награда за физиология и медицина Роджър Уолкот Сперри. Изследването му доказа, че мозъкът е разделен на две части - лява и дясна - и поведението на човек може да зависи от това коя част е по-активна.

„МИЛА“ ви предлага част от твърденията на Сперри, които да ви помогнат да разгадаете тази мистериозна връзка и да разберете повече за себе си.

1. Левият палец отгоре

Когато кръстосате пръстите на ръцете си, ако левият палец е върху десния, има голяма вероятност да сте практичен човек. Вие сте индивид, който никога не взема решения под натиска на емоциите. Преди да стигнете до заключение, претегляте плюсовете и минусите. Също така е много трудно да бъдете заблуден. Имате вродено качество да усещате когато някой ви лъже.

Поради тези причини сте високоценени от вашите приятели и членове на семейството, които често идват при вас за съвет.

Вашето остроумие може да озари дори и най-мрачните места. Имате странно чувство за хумор, което ви прави магнит за хората във всяка една компания.

Освен това сте романтик, който знае как се ухажва с финес.

2. Двата палеца един до друг

Вие сте човек, който вярва, че дяволът се крие в детайлите. Перфекционист сте и очаквате същото ниво на всеотдайност и концентрация и от другите. Лидерството се случва естествено за вас и винаги сте пример за останалите. Но това не означава, че не се съобразявате с техните нужди и обстоятелства.

Винаги чувате мнението на околните и се опитвате да разберете тяхната гледна точка, преди да стигнете до решение. Вашата откровеност, честност и искреност понякога могат да бъдат обезоръжаващи за някои хора, но това са същите качества, които носят за много други.

В любовните отношения също цените откровеността и честността и никога не се притеснявате да изразите мнението си, нито спирате партньора си да прави същото.

3. Десният палец отгоре

Ако сте човек, който предпочита да държи десния си палец върху левия, докато кръстосва пръстите си, значи сте личност с висок емоционален коефициент. Вие сте в състояние да разберете какво чувства отсрещния, дори когато да се опитва да скрие истинските си емоции. Тази ваша уникална способност улеснява другите да се откриват пред вас.

Това качество ви предоставя и перспектива, която другите не могат да видят, помагайки ви да мислите извън рамките и ви дава възможност да вземате правилни решения. Способността ви да разбирате дълбоки емоции и да пръскате топлина привлича хората към вас.

В романтичните връзки сте наясно с неизказаните чувства на любимия си. Никога нямате проблеми с удовлетворяването на всичките му емоционални нужди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X