Напишете дума/думи за търсене

Добрите мъже бягат като дявол от тамян от тези неща във връзката

„Видях, че си перфектен и затова те обичах. Тогава видях, че не си перфектен и те обичах още повече.”

Анджелита Лим

Добрите мъже е трудно да се намерят и затова вървят с пълен пакет не само с качества, но и с изисквания към партньора си.

Те дават много, но очакват в замяна не само любов, но и други характеристики, които правят една връзка дългосрочна и хармонична.

Да обичаш добър мъж, е лесно и просто. То иска да го обичаш и иска да те обича от от цялото си сърце. Иска да изгради трайни отношения, базирани на химията, обичта и истинското приятелство.

Когато подхранвате неговите емоции и чувства и му помагате да изградите красива връзка, ще изпитате любовта, каквато никога не сте си представяли. Добрите мъже просто искат да ви обичат и да ви покажат колко сте специални към тях, стига да знаете как да се отнасяте правилно към тях и да им давате любовта и уважението, което заслужават.

Кои са нещата, които добрият мъж намира за недопустими в едни романтични отношения?

1. Не харесва драмата

Добрият мъж цени спокойствието. Той работи усилено, за да постигне спокоен ритъм в живота си. Премахнал е токсичните хора от ежедневието си или ги е поставил на една ръка разстояние. Поема отговорност за грешките си и не обвинява другите за тях. Опитва да изгради бъдеще и наследство и няма време за безкрайна сапунена опера.

2. Не си пада по игричките

Кой ще се обади пръв? Колко време трябва да чакам, за да отговоря на неговото съобщение? Трябва ли да изчезна за няколко дни, за да го накарам да ме иска още? Забравете за подобни нелепи „любовни“ съвети. Безполезни са, ако искате да имате зрели отношения.

Добрият мъж презира игричките. Той е прям и директен в общуването. Ако го харесвате, покажете му го. Поканете го на кафе или питие. Наистина е толкова просто. Когато ви прати съобщение, той очаква отговор, а не участва в игра на чакане. А ако той се забави с отговора, това не означава, че ви върти някакви номерца, а че в момента е зает и ще се свърже с вас при първа възможност.

3. Не се прави на жертва

Добрият мъж иска силен партньор, който е наясно със собствения си принос във всяка ситуация и той няма да позволи да бъде несправедливо обвинен или критикуван, нито да бъде ваша жертва.

Не се изненадвайте, ако кастрира постоянните ви оплаквания за щяло и не щяло и се опита да ви избие от главата идеята да се правите на жертва. Ще ви даде шанс да пораснете и ако не успеете да го направите, ще намери някой с по-голяма емоционална зрялост от вашата.

4. Има реална представа за себе си

Добрият мъж всъщност знае, че е добър. Той е сигурен и уверен и иска да го харесате и уважавате, но не и да му се кланяте или да го поставяте на пиедестал.

Ако му кажете на първата си среща, че той е най-великият човек, когото някога сте срещали или че цял живот сте чакали за него, той смирено ще отклони похвалата ви и ще ви убеди, че не е съвършен. И той не е. Почитайте го, уважавайте го, обичайте го, бъдете в него, но не му целувайте краката.

5. Не обича догадките

Добрият мъж цени високо пряката комуникация. Не обича да отгатва какво мислите или какво искате да кажете. Добрият мъж търси простота в отношенията. Не се нуждае от големи жестове на ухажване. Той просто иска да знае, че няма да нараниш сърцето му. Той просто иска да знае, че си възрастен индивид и ще се отнасяш към него като към равен.

И още няколко характеристики

- Не приемайте, че ще плаща за всичко. Той е бъде щедър, но не е лошо от време на време и вие да показвате щедрост и да го глезите.

- Не приемайте, че просто иска секс. Той ви желая, но иска сексът помежду ви да е смислен и интимен, да е продължение на чувствата, които изпитвате един към друг, а не да се използва като патерица за постигане на близост.

- И никога не приемайте, че може да го приемете за даденост. Изразяването на благодарност, когато той направи нещо хубаво за вас, когато ви показва доброта и уважение, означава много за добрия мъж. Той обича да е оценен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X