Напишете дума/думи за търсене

Сини и тюркоазени ефекти у дома (галерия)

Снимки andesign.tilda.ws

Собствениците на този малък дом на брега на Москва река са искали да го преобразят напълно и са възложили задачата на Наталия Андрианова.
Тя е предприела голяма промяна по отношение на планировката, като е премахнала преградни стени. По този начин е преместила мястото на спалнята, обособила е обширно отворено пространство за кухнята и дневната и е увеличила площта до 41,3 кв. м.

Антрето на жилището е символично и е "маркирано" само с шкаф за обувки, чиито мотив на вратите е в унисон с този на най-малката стена в дневната. Тюркоазеният и синият цвят са навсякъде в дома с дискретни, но ефектни детайли, според желанието на собствениците. За да осъществи плана за повече простор, Андрианова умишлено се е отказала от разполагането на трапезарна маса, а вместо това е оформила красив кът за хранене пред един от прозорците.

Спалнята е много уютна с великолепната комбинация от синьо и дърво, като в същото време красивият й гръб, чието визуално продължение е в тавана, създава специален характер на помещението. Мотивът от малката стена в дневната с форма на шеврон е пренесен умело в банята, която е решена в бяло и синьо и е "затоплена" с пода и с рафтовете от дърво с форма на стълба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X