Напишете дума/думи за търсене

Евтини продукти, които действат като скъпи козметични процедури

Прекомерно потене, акне, стрии или напукани пети - може да се почувстваме принудени да харчим допълнителни пари, за да отстраним проблемите с външния вид на тялото ни. Но знаете ли,че няма нужда да хвърляте излишни средства за марките за красота от висок клас, когато техните евтини алтернативи имат точно същия ефект.

Кои достъпни, но страхотни продукта, може да пожалят бюджета, но да свършат чудеса за хубостта ви?

1. Аспирин и лимонов сок за напукани пети

Счукайте 10 хапчета аспирин на прах и добавете малко лимонов сок, за да направите паста. След това нанесете сместа с памучен тампон върху напуканите пети. Използвайте марля и найлонова торбичка, за да направите компрес и оставете да престои една нощ. Тази процедура ще ви помогне да ексфолирате мъртвите кожни клетки и да направите кожата на петите по-мека и гладка.

2. Вода за уста за потни мишници
Търсете вода за уста, която съдържа мащерка, евкалипт и алкохол. Всичките тези съставки имат антисептични свойства и може да ви спестят много неприятни ситуации. Тя може да замени дезодоранта и да ви помогне да спрете прекомерното изпотяване под мишниците. Нанесете малко вода за уста с тампон на проблемните участъци и се насладете на свежестта през целия ден.

3. Бебешка пудра за обемни мигли
Този евтин продукт е в състояние да ви спести пари от спирала, която придава обем на миглите. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете обикновена спирала, след това потопете четката в малко бебешка пудра и напрашете миглите. След това нанесете допълнително покритие от спиралата и получавате за нула време мигли, бухнали от кеф.

4. Ябълков оцет за инфекции на пръстите и кожичките
Гъбичките по ноктите са често срещана инфекция, която може да се появи след лош маникюр или повреда на нокътната плочка. Ябълковият оцет на помощ. Накиснете пръстите в малко легенче с малко топла вода и оцет. Това може да помогне на ноктите да растат по-бързо и по-здрави.

5. Тиксо против брадавици
Колкото и невероятно да звучи, тиксото може да е от голяма помощ при премахването на брадавиците. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете малко парче тиксо върху брадавицата. Веднъж на всеки 3 до 6 дни махайте лепящата лента и търкайте с пемза.
Когато брадавицата се покаже, накиснете краката в леген с топла вода за половин час. След 10-12 часа нанесете ново парче тиксо и повторете процедурата, докато ненужния епител напълно изчезне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X