Напишете дума/думи за търсене

Полезни съвети как се избира бебешка количка

В съвременния свят съществува богато разнообразие от колички, които предлагат различни удобства за родителите и дечицата. Когато искате да направите правилния избор в покупката на такава, която да бъде удобна за вас и за вашето малко съкровище, трябва да се съобразите основно с разнообразието от препятствия, пред които ще ви се наложи да се изправите в съответствие с вашия начин на живот. В огромния каталог на rayatoys.com, ще откриете най-различни видове бебешки колички за момичета и момчета, от които лесно ще изберете подходящата за вас и вашето бебче.

Как да разберем, дали дадена бебешка количка е удобна

Когато купувате за първи път, вие трябва да имате пълна яснота какво точно търсите. Истината е, че удобната количка според различните потребности е различна, затова всеки родител трябва да обмисли много добре своя избор, за да не се разочарова впоследствие. Към днешни дни има изключително голямо разнообразие от бебешки превозни средства и има няколко основни неща, от които вие трябва да се ръководите:

• Цялостният вид. Цветът, размерът, формата и тежестта не са без значение и вие трябва да подберете най-подходящата за вас;

• Маневреност. Едно от най-важните неща е това да се придвижвате лесно навсякъде. Вие ще можете да завивате без излишни усилия, да преминавате през различни препятствия, да се качвате или слизате от бордюра и след това да заобикаляте случайно изпречила ви се на пътя дупка;

• Материалът на колелата. Той също има голямо значение. Различните марки предлагат различни материали и от тях зависи колко гладко ще бъде придвижването;

• Сенникът е също важен елемент;

• Дръжката. Цяла дръжка или две отделни е по-скоро въпрос на удобство и предпочитания;

• Багажникът. Ясно е, че и най-мъничкият багажник е за предпочитане пред никакъв. Винаги се намира какво да сложите в него - било то памперси за бебето, вода, мокри кърпички или някакви покупки.

Как се почистват

Почти всички бебешки колички са направени от такива материали, които са съобразени с необходимостта от улеснено и бързо почистване, както и изсушаване. Най-ефективният начин, по който вие можете да почистите вашата количка, е с помощта на специално произведени за тази цел препарати и обикновена четка, с които ще дезинфекцирате и премахвате мръсотията от меките и твърдите части. При този ръчен начин на изпиране вие ще бъдете наистина сигурни за правилното почистване и запазването на правилните форми на всеки един от елементите.

Полезни съвети

Изборът на подходящо средство за превоз на вашето малко съкровище е изключително важен. Не пестете пари от сигурността и удобството на вашето дете. Когато вие купувате бебешка количка, подберете такава, която да отговаря на вашия начин на живот. Ако вие сте активна натура, обичате да пътувате и често се придвижвате по тесните градски улички, изберете олекотен, компактен и лесно сгъваем модел, с който може да пътешествате без ограничения. Ако обаче живеете извън натоварения град, в къща или пък в близост има приятен зелен парк и пътят, по който преминавате, е неравен, то тогава по-добре да изберете от моделите с големи гуми и кош за новородено. Според вида на моделите вие може да избирате сред колички 2 в 1, 3 в 1, модулни и летни в зависимост от вашите предпочитания и потребности.

X