Напишете дума/думи за търсене

Каква зодия сте според африканската астрология

7. Вещица - 5 юли-4 август
Тази зодия е известна и като Съдията. Хората, родени в този период, взимат решенията си бързо. Стресът и лошото здраве може да повлияят на тази способност, но тя въпреки това е добре да се разглежда като добродетел.
Те нямат лъжливи илюзии за живота и себе си. Често помагат на другите да спрат със самосъжалението.
Уважавайки мненията, гледните точки, емоциите и правата на другите, Съдиите бързо привличат приятели от всички посоки, точно като магнит. Те притежават духовна и спокойна страна, скрита зад тяхното бурно въображение.

8. Лъвове - 5 август-3 септември
Хората, родени под този знак, може да се оприличат на силно нестабилен елемент. Те са силно енергични, но понякога може да се окажат нестабилни в емоциите и реакциите си.
Въпреки трескавото им съществуване, Лъвовете запазват мъдростта на света.
Те често минават напряко, опитвайки се да направят живота по-малко конвенционален и повече вълнуващ. Притежават необикновено умение да дразнят хората, а един от странните аспекти на този знак е тенденцията към точно ясновидство.

9. Антилопа - 4 септември-3 октомври
Сложният характер е характерен за този знак и често може да бъде интерпретиран погрешно от приятелския му кръг.
Антилопите трудно се доверяват на интуицията си, но ако го направят и не хранят никакви илюзии, те ще открият, че повечето от пътешествията по белия свят не противоречат на пътуванията вътре в тях.
Хората от тази зодия са прекалено чувствителни, понякога до степен, от която трудно понасят сами себе си.

10. Мъдрец - 4 октомври-3 ноември
Хората от този знак се раждат със силен дух. Те следват инстинктите си отблизо и живеят живота си, пълен с изблици на творчество.
понякога нетърпението им ги води до желание за бягство от реалността, което рядко побеждават, и може да притъпи естествения ентусиазъм, който е присъщ за тази зодия.
Ако преодолеят тревожната си природа, те може да постигнат голям успех в битието си. Мъдреците често са мечтатели, поети и анархисти.

11. Леля - 4 ноември-3 декември
Нежният, но силен и щедър характер на този знак, известен още като Децата на света, често привлича добронамереност и преданост в обкръжението му.
Хората, родени в този период, трябва са призовани да поведат околните срещу гордостта, която неизменно води до нещастие.
Лелята не се поддава лесно на депресията и знае как да се забавлява чудесно, наслаждавайки се на ведър и комфортен живот.

12. Изобилие - 4 декември-3 януари
Този знак винаги е готов за действие. Хората, родени в този период, привличат щастие и уединение, но чувството им за сигурност в живота е погрешно възприето.
По света има много препятствия, на които биха могли да попаднат, а в любовта човек трябва да проявява изключително внимание.
Те трябва да се научат да се доверяват повече на интуицията си и да развиват своите добродетели.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X