Напишете дума/думи за търсене

Рак – зодията на чувствителната душа

Ракът е четвъртият астрологичен знак в зодиака. Неговият символ се основава на Каркинос - гигантски рак, който тормозел Херкулес, докато той се биел с хидрата.

Воден знак, управляван от Луната, тази комбинация създава невероятно замислен, емоционален и дълбок човек.
За много Раци се твърди, че са противоречиви, че не се вписват само в една категория и че понякога е трудно да се обяснят с една дума.
Известно е, че те са хора на променливите настроения и какви други биха могли, след като са управлявани от мистериозната Луна?

Истинско „лунно дете“, Ракът обикновено е ексцентричен и се радва, че чувства и изглежда различно от другите. Той е чувствителен и като воден знак може да бъде емоционално експлозивен на моменти.

Някои от проблемите, с които се сблъсква Ракът, са противоречивите му искания в живота. Мнозина представители на тази зодия жадуват за приключения, но в същото време изпитват дискомфорт да излязат навън и да си доставят тези преживявания.

Ракът лесно излиза от черупката си, но може на секундата да се върне в нея, ако нещо го смущава. Заобикалящата среда и хората около него трябва да накарат този знак да се чувства комфортно, ако искат той съвсем да напусне скривалището си.

Когато Раците направят това, те са динамични, интригуващи и сложни хора. Свързани дълбоко с вечно променящата се Луна, те са наясно, че бързо превключват между емоциите.
Ако имате връзка с Рак, бъдете сензитивни към внезапните им промени в енергията.

Много Раци не могат да опишат защо се чувстват по определен начин една минута, а в следващата да са емоционално на другия полюс.
Те са изключително грижовни и от тях стават добри родители, когато се чувстват стабилни в живота.
Ракът иска да бъде искан в живота. То иска да бъде желан и да бъде от полза за хората.
Може да отнеме известно време, докато хората от този знак ви се доверят, но когато се отворят към вас, те са много емоционално достъпни. Въпреки това нерядко те са отбранителни, с високо вдигнат гард и прикрити.
Когато Луната е в Рак, те могат да станат изключително чувствителни, но и още по-любящи.

Ако може да насмогнете на променящите се настроения на хората, родени под този знак, те ще ви отведат на най-хубавото ви житейско пътешествие в тяхната компания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X