Напишете дума/думи за търсене

7 неща във връзката, които излизат на показ през трудни времена

Животът несъмнено не е лек за живеене, но едно от нещата, които правят тези най-трудни, предизвикателни периоди да си струват, е фактът, че те винаги разкриват истини. Дали това е началото на ново пътуване, ужасна загуба или промяна в сърцето, едно е сигурно.

Тежките времена ни отварят очите и ни изправят пред реалността. И понякога тези трансформации могат да бъдат истинска благословия
под прикритие.

В най-лошите моменти от живота ви ще видите истинските цветове на хората, които твърдят, че им пука за вас.

Ето 7 признака, че имате връзка с човек, който не ви заслужава.

1. Той ви кара да се съмнявате в себе си

Вашият партньор ви кара да се чувствате като нищожество. Нищо, което правите, никога не му е достатъчно. Единственото нещо, което чувствате, когато сте около него, е самосъжаление, което е голям предупредителен знак.

2. Той ви лъже
Усещате го в червата си. Той невинаги ви казва истината. Вместо това прави всичко възможно да прикрие истината с някои
глупави, детски извинения, които дори едно дете би намерило за подозрителни. Това е знак, че е време да преоцените тази връзка.

3. Няма време за вас

Другите хора винаги са повече по-важно от вас. Приятели, семейство, дори колеги, всички те идват преди вас. Ако това е нещо, което продължава отдавна, време е да го спрете.

4. Имате чувството, че давате повече, отколкото получавате
Той се отнасят към вас като с изтривалка и ви използва. Вие сте отворени да споделяте всяка част от живота си с него, но той не е готов на същото. По някаква причина партньорът ви не го прави. Вие сте единственият, който винаги прави жертвите. Единственият този, който винаги се бори за връзката ви.

5. Той иска да ви промени
Половинката ви се опитва да ви оформи като човек, който перфектно
отговарят на неговите идеали. И вие му позволявате. Оставяте го да ви превърне в някого, когото не сте. Ако случаят е такъв, спрете го преди да се загубите напълно. Вие сте супер. Не е нужно да се променяте, за да направите някого щастлив.

6. Не чувствате, че може да разчитате на него за помощ
Ако сте наясно, че партньорът ви няма да е до вас, когато имате нужда от него, значи живеете в лъжа. Застанете срещу него, докато все още имате време.

7. Чувствате се несигурни около него
Вие сте по-достоен, отколкото може да си представите. Просто не може да го видите. Не може да усетите собствената си стойност заради
партньора си. Не губете своята идентичност заради никого. Вие заслужавате някой, който се нуждае от вас, който ви обича и се грижи за вас, а не човек, който гледа на вас като на възможност за изгода. Заслужавате някой, който ви дава сила, а не я отнема от вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X