Напишете дума/думи за търсене

Неподозирани места за секс у дома

Независимо дали сте заседнали вкъщи насила или просто животът ви се движи в домашни условия, намирането на нови места за размяна на интимност с партньора ви може да бъде предизвикателство. Разбира се, винаги може да опитате нови позиции и нови идеи в леглото, но то не е единственото място за споделяне на ласки.

1. Срещу прозорците
Това може да е една от най-рисковите опции в списъка, но може да бъде и наистина забавно, ако изпитвате тръпка да направите нещо потенциално „нередно”. Независимо дали правите секс по светло или по тъмно, вдигнете щорите, дръпнете пердетата, за да се види от целия квартал изнуреното ви от удоволствие тяло.

2. Пред огледалото
Има нещо наистина секси в това да се гледате как правите секс. Кара ви да се чувствате леко безочливи и ви дава безценната възможност да видите изражението на лицето на другия. И за първи път от доста време ще видите партньора си в различна светлина.

3. На капака на вашия автомобил
Повечето хора са правили секс в купето на кола, но някога сте го правили върху нея?
Ако притежавате собствен закрит гараж, сега е моментът да се виете като лозница от оргазми върху предния капак на личния си автомобил. Ако сте по-куражлии, може да го направите и пред блока, ако нямате гараж, но тогава рискувате да осъмнете под „карантина” в ареста.

4. Под душа
Може да звучи банално, но колко пъти всъщност може че сте правили секс под душа? Накарайте любовника си да мие тялото ви – това със сигурност ще покачи сексуалната ви температурата и опитайте нови позиции, но бъдете внимателни. Банята е изключително хлъзгаво и опасно място понякога. Може да стъпите с единия крак на ръба на ваната, докато той гали гениталиите ви с език.

5. В гардероба
Възползвайте се от тази мебел сексуално. Освен че е чудесна идея за ролева игра, в която се преструвате, че се измъквате от парти за бърз секс и то не с вашия партньор.

6. На кухненския плот
Докато готвите в кухнята, седнете на плота и го накарайте да дойде. Може да сложите върху себе си храна и да го накарате да ви изяде. Или може да се наведете напред и да го приканите да влезе във вас откъм гърба. Възможностите на плота са безкрайни стига да имате достатъчно ищах.

7. На покрива
Ако имате достъп до покрива или живеете в мансарда, може да пробвате твърдостта на керемидите, но бъдете внимателни. Не заставайте на място, откъдето може да паднете. Оргазмът е важен, но не колкото живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X