Напишете дума/думи за търсене

5 причини защо всяка двойка трябва да има вибратор в нощното шкафче

Двойките, които искат да разнообразят размяната на ласки и да отведат интимността си на ново ниво, трябва да опитат сексиграчки.

Устройствата за възрастни могат да добавят вълнуващ, нов слой в любовния ви живот.

1. Сексиграчките помагат за измъкването от „интимния коловоз“
Сравнително често се случва двойките да забуксуват в сексуалния си живот. Според сексолозите вкарването на играчки като вибратор и дилдо между чаршафите може отново да запали вълнението за партньора ви и да ви позволи да изследвате плътските си щения по нови начини.

2. Играчките помагат да зарадвате партньора си
Няма нищо по-удовлетворяващо от това да знаете, че може да зарадвате партньора си в леглото. Напротив, ако не може да докарате любимия си до оргазъм, може да се почувствате неадекватни като любовници. Сексиграчките ви позволяват да изпробвате нови неща, за да разберете как да удовлетворите любовника си по най-добрия начин.
Тъй като много жени са в непрекъсната борба с изплъзващия им се оргазъм, е добре да дават съвети на партньора си как да ги задоволи генитално със сексустройства. Това намалява броя на многото несигурности, които се проявяват в спалнята.

3. Използването на сексиграчки помага за по-добрата комуникация
Използването на играчки за възрастни често помага на партньорите да говорят за интимност. Въпреки че много хора не искат да общуват секс, защото се чувстват неудобно, има някои въпроси за плътския бизнес, които всеки трябва да зададе на партньора си. Обсъдете играчките с любимия си, защото те могат да подобрят интимността ви в дългосрочен план.

4. Играчките направят специалните поводи още по-специални
Ако предметите за удоволствие не са част от ежедневния ви сексуален живот, вие и вашият партньор трябва да ги изпробвате по специални поводи, за да ги поканите в кревата. Рождените дни и годишнини са чудесно време да опитате сексиграчките, защото те могат да увеличат стимулацията, която чувствате по време на полов акт. Вълнението от очакването на специален ден за вас и любимия ви, за да използвате вибратор или дилдо, може да възбуди и двама ви още повече.

5. Сексиграчките са бързи и лесни за използване
Ако искате да увеличите интензитета на сексуалния си живот, но нямате много време за полов акт, защото трябва да къпете децата или бързате за работна среща, сексиграчките са идеални за вас и вашия партньор. Те могат да ви помогнат да достигнете кулминацията по-бързо, така че са чудесни за заети двойки.

Когато двойките поканят сексиграчките в оргазмичното уравнение, в крайна сметка те научават повече един за друг и какво ги възбужда повече от всякога. Тези устройства предоставят нови възможности за разговор и изграждат интимност във вашата връзка.

И не забравяйте, че сексът обича смелите!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X