Напишете дума/думи за търсене

Времето на равните обувки

Заради пандемията забравихме за елегантните обувки и високите токчета. Дойде времето на равните и значително по-удобни подметки, и на съвсем ниските токове. Излизането навън е до магазина или за кратка разходка и, естествено, най-подходящи в случая са маратонките и ниските обувки. На много места служителите са в ограничен състав, така че дори за офиса хората предпочитат да облекат нещо спортно-елегантно и отново високите токчета не влизат в употреба.

Въпреки че на никого в момента не му е до модни тенденции, все пак има две основни линии, които се налагат от големите брандове. Дори и да нямате пари да пазарувате, може да се разтърсите и да откриете стари чифтове, които пак са на мода. Защото белите гуменки, кецове и маратонки са тренд. По-трудни са за поддържане, но пък сега и улиците не са толкова прашни. Моделите от плат без проблем влизат в пералнята, стига да няма по тях някакви цветни апликации, които да боядисат обувките. С кожените повече трябва да се внимава. Слагайте ги в торби за пране и така ги пускайте в пералнята. Другият вариант е да ги чистите само с препарати за кожа.

Другата хитова линия са маратонките, при които подметките са превърнати в акцент. Те са доста обемисти, с интересни форми и оцветени в различни тонове. Този тип, както и белите гуменки могат да се носят не само със спортни дрехи, но също с костюми, дънки, рокли и поли.

Някои хора не харесват маратонки или пък на работните им места не е позволено да се носят такива. За тях са съвсем семплите и изчистени обувки с равни подметки. Някак всекидневието, а и особеното настроение напоследък не пасва за екстравагантни чепици. Затова толкова лансирани са по-обикновените модели, без излишни декорации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X