Напишете дума/думи за търсене

8 модни тенденции за пролетта

Въпреки че пролетта е още колеблива, със сигурност топлото време няма да ни избяга.

Всички хора гледат на този сезон като на нов старт, нов живот, нова мода.
Пролетта е идеална за префасониране на гардероба и за приютяване поне на няколко нови тоалета.

Блейзери с компания
Докато блейзърите са тенденция през последните няколко сезона, от тази пролет компания им правят рокли със същия цвят, панталони, поли. Може дори да пробвате няколко пастелни нюанса за разкош.

Сутиени топове


Носенето на сутиен върху горните дрехи определено не е подходящо извън дома, то топовете сутиени (които закриват само бюста и приличат на половин потник) са доста модерни вечер в нощен клуб. Комбинирайте ги с чифт дънки и блейзър за събития на закрито или ги допълнете с подходящи шорти или пола за купони на открито. Сутиените топове са забавна, флиртуваща, дръзка тенденция и трябва да я изпробвате.

На една кука
Дрехите, плетени на една кука, може да звучат много бабешки, но това се оказва огромна тенденция за тази пролет. Пончото, пуловерът, пареото за бански костюми, шапката и портмонето ще изтупат праха от този ретро стил по много фин начин.

Буфан ръкави
Кажете „довиждане“ на подплънките и блузите с едно голо рамо. Кажете „здравей“ на буфан ръкавите. Търсете ризи с къси буфан ръкави в неутрален цвят. А ако искате да имате ултрамодерен вид, добавете малко флорални мотиви върху вашите ръкави.

Точки


Този десен е забавен и жизнерадостен начин да освежите пролетния си гардероб. Без значение дали ще изберете големи или малки точки върху роклите и полите си. Те са чудесен начин да експериментирате с различни цветови комбинации.

Прозрачно от горе до долу
През този сезон прозрачните материи със не се ограничават само до ризите. „Невидимите” тъкани ще завладеят поли, рокли и обувки. Все пак съобразявайте на какви събития ще носите ефирните си дрехи.

Флорални мотиви
Флоралният принт, вдъхновен от 90-те, се появява отново тази пролет. Фините флорални мотиви винаги са чудесен начин да връхлетите в пролетния сезон и да изглеждате модерно. Плюс това, флоралният вид е достатъчно универсален, за да се носи почти навсякъде.

Принтове

Въпреки че плътните цветове никога няма да излязат от стил, комбинирането на неутрална багра с щампа е идеалният начин да покажете експериментатора у себе си тази пролет.
Независимо дали ще сложите обувки с гепардов мотив, флорална пола или блуза на точки, принтовете ще направят неустоим вашия пролетен стил.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X